Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kullanıorm aynı maskarayı givenchy mm bittiği için: bundanda memnunum ama givenchy alıcam en kısa zamanda
bu topike deli oluyorum.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
beni deli edecek konuma getiriyor cıvılcıvıl herkesler süslü süslü şeyler alıyor valla.
ayrı ayrı ekleyerek kalabalık etmeyeyim herkesin aldıkları hayırlı olsun.
bende avon siparişleri verdim.çok bişiy değil ama gelincek eklerim.öpüldünüz...
dreamangel güzelm yaa o avondan aldığın anew kapatıcı 30 yaş üstü bayanlarda kırışıklık örtmek için satıcın sölemedimi dikkat et öle ürünleri şimdiden kullanma derim ben bi avon temsilcisi olarak ......
yinede senin bileceğin karar ama bende sana bi öneride bulunayım dedim yerimseniben
kıslaar güle güle kullanın yenilerinizi
dreamangel avonun dörtlü farını denedin mi nasıl cnm rek verior mu
aa çok sevindimm gül tikenim çıbık krekerimmm denedin mi biğendin miiii
valla bırakamıyorum bunu yaa bi de indirime girmiş hemen atladım 19 tl ye düşmüşşşşdelikafadulden
canım şimdiden iyi günlerde kullan sende Şeniz ya bende senin nicke her gözüm takıldığında lahana sarması geliyo ay yine canım çekti acıktım galiba
avoncu yine geldiii kaydirigubbakcemile2
favori ruj rengimi sonunda bulmuş bulunmaktatım sanırım kaydirigubbakcemile3 ıced coffe ne güzelmiş yaa bayıldım :jeyyar: rujun yapısı da değişmiş sanki daha iyi olmuş
mavi ambalajlı far da sarımsı altın rengi gibi bişi çok koyu çıkmış sanırım flaştan,çok beğendim,toz değil kremsi yapılı farları daha çok seviyorum ben
neutrogena makyaj temizleyicisini burda okudum,fiyatı da uygun geldi aldım..güzelmiş valla kaydirigubbakcemile5
trueglowun ışıltılı vucut pudrası zaten çok hoşuma gidiyor yazın,belki indirime girmez diye şimdiden aldım kaydirigubbakcemile3
nerden bu nick buldum valla bende anlayamıyorum bazen...
ne şanslıyım en azından sevdiğin bişiy.ya sevmediğin bişiy olsaydı beni gördükçe
böğğğğ,böğğğğğ....
delikafaduldendelikafadulden
emme ben de aldım bişeyler yaaaaa merak edilen mavi farım paletteki far canlarımmm
avondan duş jeli falan aldım saç serumum bitmişti onu aldım... çubuk krakerimin tavsiye ettiği göz kalemini aldımmm tonik aldımmmmm rimelim bitmişti ne zamandır onu da aldım....
bu arada herkes güle güle kullansın bacularr süslü kokanalaaarrr
ahanda burda göz kremi gündüz kremi varrrr
emme ben de aldım bişeyler yaaaaa merak edilen mavi farım paletteki far canlarımmm
avondan duş jeli falan aldım saç serumum bitmişti onu aldım... çubuk krakerimin tavsiye ettiği göz kalemini aldımmm tonik aldımmmmm rimelim bitmişti ne zamandır onu da aldım....
bu arada herkes güle güle kullansın bacularr süslü kokanalaaarrr
ahanda burda göz kremi gündüz kremi varrrr
cnm dün ilk defa kullandim denemek icin allik seklinde sürdüm birazda burnuma sürdüm matlastirmak icinkıslaar harika görünüo hepsi hulim edaykin ilarzuuu başka unuttuğum varsa özüürr:)
hulişimm ye beni dio resmen pudran bende görmüştüm onu ama denememiştim allık olarak mı kullanıosn bakim sen onu:CüvCüv:
ben bi türlü ekleyemedim aldıklarımı ya püüff
avoncu yine geldiii kaydirigubbakcemile2
favori ruj rengimi sonunda bulmuş bulunmaktatım sanırım kaydirigubbakcemile3 ıced coffe ne güzelmiş yaa bayıldım :jeyyar: rujun yapısı da değişmiş sanki daha iyi olmuş
mavi ambalajlı far da sarımsı altın rengi gibi bişi çok koyu çıkmış sanırım flaştan,çok beğendim,toz değil kremsi yapılı farları daha çok seviyorum ben
neutrogena makyaj temizleyicisini burda okudum,fiyatı da uygun geldi aldım..güzelmiş valla kaydirigubbakcemile5
trueglowun ışıltılı vucut pudrası zaten çok hoşuma gidiyor yazın,belki indirime girmez diye şimdiden aldım kaydirigubbakcemile3
kızlar bunlar da benim en son aldigim urunler: 2 lipgloss (flormar), concealer (golden rose), rimel (maybelline) ve nemlendirici krem (nivea)
kızlar bunlar da benim en son aldigim urunler: 2 lipgloss (flormar), concealer (golden rose), rimel (maybelline) ve nemlendirici krem (nivea)