Cok sevindim canım kaydirigubbakcemile5kesinlikle oyle cnm nc15 tonu oldukca hosuma gitti ...nc15 karar kıldım ...cok saol tatlısım :1hug::1hug:...
tabiki canım.sana ozel mesaj ıle donuyorum hemenMerhaba daliah Mac konusunda banada yardımcı olurmusun? Telefon numaraları ve hesap numarası ile ilgili. Göz makyaj bazı almak istiyorum.
rica ederim canımdaliah çok naziksin, teşekkür ederim cevap verdiğin için.
hakıkaten yaa hakedıyorum isticem bu gıdısle :1rolleyes: :teytey: :teytey:mac den prim iste daliah bence hakkettin canım
hulişiim burcuuu sabun nerdesnz yaa herkes kayıp:ecrin_bebek:
mac den prim iste daliah bence hakkettin canım
hulişiim burcuuu sabun nerdesnz yaa herkes kayıp:ecrin_bebek:
daliah canım banada telf. numaralarını ve hesap numaralarını ozel mesajla atabilr mısn...
mac en cok begendigin ruj gloss farları hangisi cnm ...begendigimiz makyajlar birbirine cok benzedigi için senin dusuncelerine cok onem veriyorum kaydirigubbakcemile5
cnm makyajdan once makyaj altı bazı uyguluyor musun ? cogu kez kullanan var mı diye yazmıstım ama kullanan yok galiba cvp gelmemıstı =(
canım ben makyajımın altına sadece nemlendirici suruyorum.baz kullanmıyorum.daliah canım banada telf. numaralarını ve hesap numaralarını ozel mesajla atabilr mısn...
mac en cok begendigin ruj gloss farları hangisi cnm ...begendigimiz makyajlar birbirine cok benzedigi için senin dusuncelerine cok onem veriyorum kaydirigubbakcemile5
cnm makyajdan once makyaj altı bazı uyguluyor musun ? cogu kez kullanan var mı diye yazmıstım ama kullanan yok galiba cvp gelmemıstı =(
evet cok zor bir secim fondoten secimi..sanırım uzaktan alırken bir kurban vermeden zor gibi...canim nc15 tercih ettigini yazmissin, sadece resimlerden mi karar verdin? biraz acik kacmasin canim, benim tenim nw25, cok beyaz tenliyimdir... gozumun altina nw20 surmuslerdi, biraz fazla aydinlik gelmisti... kafani karistirmak istemiyorum tabi ki ama sadece resimlerden anlamak biraz zor canim ya...
ben far bazi kullaniyorum hayatim, too faced shadow insurance ya da mac paint pots kullaniyorum... onun disinda face primer diye aratabilirisin...
sursende bı gorsem cnaım ya
canim nc15 tercih ettigini yazmissin, sadece resimlerden mi karar verdin? biraz acik kacmasin canim, benim tenim nw25, cok beyaz tenliyimdir... gozumun altina nw20 surmuslerdi, biraz fazla aydinlik gelmisti... kafani karistirmak istemiyorum tabi ki ama sadece resimlerden anlamak biraz zor canim ya...
ben far bazi kullaniyorum hayatim, too faced shadow insurance ya da mac paint pots kullaniyorum... onun disinda face primer diye aratabilirisin...
sursende bı gorsem cnaım ya
murgizcim güle güle kullan canım be de meybelline nin köpük kapatıcısını aldım çok memnun kaldım fondotenlik bi cildim yok ama özel günlerd laazım olmuyor değil memnun kaldın mı merak ettim canım