- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
yelloww çok güsel görünüolar cnm ii günlerde kullan pastel güseldr zatenn
teşekkürler canımmma.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yelloww çok güsel görünüolar cnm ii günlerde kullan pastel güseldr zatenn
farlarım ve diger rujlarım baska bir resimde artık kızlar.onlar yukarda dolapta cıkaramadım.cok farım yok zaten.yakıstırmıyorum fazla kendıme.
evet canım cok tatlı gozukuyor.tesekkur ederim bende bir bakayım o zaman..ahanda buldum daliahcım bu fardan bahsediyom ya çok güsellll:asigim:
alemsin deli kız :)off bu ne ya valla süper cennet cennnet:sm_cool:
kızlar hepiniz ldıklarınızı iyi gunlerde kullanın a.s.
hımm allık cok yoldan cıkarıcı duruyor.gule gule kullan canımm[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
flaşlı ve flaşsız çektim kıslar
farlar flormar harikaa dipliner carmina gri dipliner goldenrose kapatıcı carmina flormar ojeler
flormar terracota şeftali allık carmina kalem far flormar simli siyah far
ruj almamışm hayret:)
tabıkı canım cekerim.bıraz sevıyorum ruj ben :sm_cool:aman tanrım tatlım ne kadar cok rujun varmıs oyle :asigim: cnm bi gun m.a.c urunlerininde fot. cekebilr mısn
daliah tatlısım m.a.c en acık pudra ve fondetenin numarası nedir ?
canım burdaki tonlar gercegi yansıtmıyor ..benimki boyle bir renk degil..beyazın bır ton koyusu falan..cok sagol bitanemmmmm ...siparis vericem ama bi turlu karar veremedim ...nc25 bana koyu gelebilir...oldukca beyaz tenliyim ...ne yazık kı kotologtada renkleri tam net belli olmuyor...
Elbette yollarlar.Merhaba arkadaşlar, bende Mac göz makyaj bazı almak istiyorum fakat Bursa'da oturuyorum. Tek ürün istesem acaba yollarlarmı?
vereyim canım.bir cogu yatıyor zaten..kaydirigubbakcemile5daliah birazcıkta bana veyseneee :ecrin_bebek: benim hiç rujum olmadı abla :çok üzgünüm:
dagınıgım dimi evet oyleyim :teytey:aman ya rabbim şaka olmalı budelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gözlerime inanamıyorum...
ay hani kıslar bazen yabancı sitelerden eklenti oalıyorlar ya kızın masası ,kızın odası diye ay sanki onları görüyormuş gibi oldum.
canım ellerine sağlık ya...
hala şaşkoloz gibiyim valla
kaydirigubbakcemile3amanııınnnn:1shok: orda yığınla ruj vaaaa cokacimcoook
iyi günlerde kullanın kıslar aldıklarınızı
herkesin bir takıntısı oluyor işte canım.benimkide ruj.sendebircok allık ve rimel vardır o zaman :asigim:damlass güle güle kullan canım valla renkleri ne güzel öle delikafaduldendelikafadulden ya bende bi sürü dipliner var öff beceremiyorum ya-tatlicadiarzu-
daliah valla bu kadar ruju görmedim ben hiçbiyerde :1shok: benimde en az rujum vardır pek yakıştırmam kendime. allık ve rimelden vazgeçemem:asigim:
evet kadın demek makyaj demek kozmetik demek.iyiki kozmetik var :teytey:Çılgınsınız siz yaa bir oda dolusu makyaj malzemesi var burda wuuuuuu!!
waaaaowwwwwwwww ben bile sabredemiyorum bana ne oluyorsa kaydirigubbakcemile3kıslar aldıklarınısı ii günlerde kullanın bende mac den bişiler belirlemeye çalışıorm kafamda kaydirigubbakcemile2 önümüzdeki ay alabilmek için bakalım
canım ne yaptın ? farklı degil mi gozukenden tonlar ?:1hug:tatlısım benim cok sagol bitanem ...hemen bakıyorum simdi ...
canım ne yaptın ? farklı degil mi gozukenden tonlar ?:1hug:
daliahcım canım ben o far anneme aldırttımhihoyyyttabi doğru aldıysa:roflol:1 hafta sonra gelcek annemler o zaman sürer sana gösteriirim cicişŞeniz
canım ne yaptın ? farklı degil mi gozukenden tonlar ?:1hug: