- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu çay ağacı yağını bende sürüyorum sivilce lekelerimin üstüne sabah akşam bende hiç öyle bir etki yapmıyor acaba sabunu mu yapıyor ayrı ayrı bir dene bakalım ne olacak.
Biraz önce sabunu sürdüm ama hiç yanma yapmadı.Yağı kullnamadım.Acaba ikisini ark arkaya sürdüğüm için mi oldu.Sen nasıl kullanıyorsun canım
Biraz önce sabunu sürdüm ama hiç yanma yapmadı.Yağı kullnamadım.Acaba ikisini ark arkaya sürdüğüm için mi oldu.Sen nasıl kullanıyorsun canım
hcr35 huli sağolun kızlar daha iyileri sizin olsun:içelim: hulucim strawberry internet üzerinden (hong kong da merkezi) biçok markanın orjinal ürünlerini çok hesaplı satan bi bi tür internet mağazası. strawberry.net olarak bakınca gelir.ordan sol tarafta ülkeler kısmından türkiyeyi seç yukarda da makyaj parfüm falan filan herşey var. sen bak beğenirsen aklına yatarsa biz sana yardım ederizkaydirigubbakcemile5
benim sivilce problemim vardır ben doktorumun verdiği sabunla akşamları yatarken yıkıyorum ve ondan sonra nokta vuruşu gibi lekelerimin üstüne sürüyorum sanki etkisini görüyorum gibi tabi birde sabahları kalkıncada sürüyorum aynı şekilde o kadar.
almagester06 -
almagester06
canım hoşgeldin sefalar getirdin
nerelerdesin neler yaptın
aldıklarını güle güle kullan hepside harikaaa
sağol canımcımmmm Şeniz tatildeydim döndüm çok özledim sizi yafff:teytey:
semyıl whiterose sabun huli sağolun kızlar valla çok özledim hepiniziŞenizŞeniz
mineraller yeni geldi o yüzden sadece allık ve farı deneybildim bi zorluğunu görmedim ya fırçaya pıt pıt batır kolay geldi ama fondöteni denemdim daha:1no2: ama kap küçük olduğu için denemek zor olcak. sitelerinde kullanma şeklini gösteriyo ama denersem yazarım mutlaka :içelim:
bu arada ben estee nin kapatıcısına boynerde bayılmıştım ama 79 dedi ben 39 aldım süperrrrrrr.sırnaşık şeysırnaşık şey
solda:
NARS Torrid Allik, Givenchy Phenomen' Eyes Mascara, Too Faced rujlar Trophy Wife ve Private Jet, Guerlain Kiss Kiss Ruj Philtre D'or
sagda:
Too Faced Shadow Insurance far bazi, MAC Lustreglass Gloss
NARS haric hepsini cok komik fiyatlara aldim...
solda:
NARS Torrid Allik, Givenchy Phenomen' Eyes Mascara, Too Faced rujlar Trophy Wife ve Private Jet, Guerlain Kiss Kiss Ruj Philtre D'or
sagda:
Too Faced Shadow Insurance far bazi, MAC Lustreglass Gloss
NARS haric hepsini cok komik fiyatlara aldim...