Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy nerden aldın ki bilindik biyerden mi ben koca izmirde nerden bulciim vay bunuuu:)
Bahsettiğin gibi yağı sürdükten sonra oluşuyorsa benekler kesinlikle cildin bu yağa tepki gösteriyor demektir ki bence kullanmaya devam etmemelisin fazla zaman geçmeden de ürünü iade etmelisin . . .
Kararsız hoş geldin . . .
Çay ağacı özlü ürünler yağlı ciltlerde kullanılır bildiriğim kadarıyla, sanırım etki yapan yağ onu sürmeden birdenesen diğer ürünleri
Body shopta çalışan bayan cildimin yağlı olduğunu söyledi.Bu akşam tekli deniyecem.Nemlendiriciden şkayetçı değilim sürdüğümde yüüzm rahtlıyor hissediyorum da sabun ve çay ağacı yağı yakıyor yüüzmü çok fazla.Sabun sürüp yıkayınca yüzüm alev gibi yanıyor
kızlar bişey sorcamm -tatlicadiarzu-
hani bi far rengi var yaa tv de herkes sürüoo böle aslında dogal gibi duruo kahve gibi ama tam kahvede diil bakıra yakın kaydirigubbakcemile3
ne renk o tam bilen var mı benneyaptımki
anlatabildim mii :uhm:
kızlar bişey sorcamm -tatlicadiarzu-
hani bi far rengi var yaa tv de herkes sürüoo böle aslında dogal gibi duruo kahve gibi ama tam kahvede diil bakıra yakın kaydirigubbakcemile3
ne renk o tam bilen var mı benneyaptımki
anlatabildim mii :uhm:
canım kahve bakıra yakın deyince benim de severek kullandığım renk bir farım geldi aklıma duruşu şöyle eğer bu tip bir şeyi kastediyorsan marka ve numara verebilirm canımhihoyyyt
resim de fazla büyük oldu ya şöyle ufak koyayım bir de
bu far the body shop tekli farlardan 08 numara canlarım Şeniz rimelim diorshow yardımcı olabildiysem sevindim hihoyyyt papatyacım sen de o dediğin farı bulursan resmini koy canım ya merak ettim ben de kaydirigubbakcemile3