Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bir keçgündür yoktum pilar geldi mi ya da haber alabiliniz mi?
Esteenin rujlarını kullanıpta problem yaşayan varmı
sabuncum versus duş jelini daha önce kullanmışmıydın nasıl bi ürürn
murgizcm dior farın aynısı bendede var renkleri çok doğal ve güsel ben seviorm çok özellikle pembesi ve bronzu harika ii gnlerde kullan
cnm genelde jel nemlendirici ben duymadım hiç direk duş jeli molarak düşündüm öle bile olsa ürün güselse kullanması hoş olur versace yle duş alıorm ayoool dersin D:
arındırma temizleme diosa cnm duş jelidir o büyük ihtimal sıkma canını artık olan oldu tatlım buarada kıslar eczaneye ilaç almaya gittim termal su aldım çıktım
kızlar yağsız bir nemlendiriciye ihtiyacm var
cildim yağlı ve sivilceli
kullananlr varmı aranızda hangi ürünü tavsiye edersiniz
ay cnm yanlış okumuşum ya bahsetmiosa korkmana gerek yok nemlendirici tarzında bişidir.termal su avene marka aldım cnm bunu önerdiler bakalım denicem işte fiyatı 50 ml 9,90 tl küçük aldım memnun kalmassam ya die kullanınca yorum yazarım artık
kıslar givenchy de bi ruj denedim harika bi pembeydi böle şeker pembe 40 tl flndı aklım onda ama rujlar yığınla dayanamayıp alıcm heralde bide clinique 110 allık almayı planlıorm almassam çatlıcam heralde alıcam
Takıldı Damlam kafama ya 200ml duş jeli için fiyatı pahalı . . . Ürünün detayını hatırlamaya çalışıyorum temizlemekten ya da arındırmaktan falan bahsetmemişti ama gelsin görürüz n yapalım artık . . . Nettende araştırdım ama bulamadım ürün çilekte bitti ya hiç bi yerde yok . . .