Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huli cok cici gözüküyorlar güle güle kullan cnmm Şeniz Şeniz Şeniz
Hulicim güle güle kullan cnm sende almışsn galiba body shop yüz ışılşdatıcıdan :)
canım bu aldığın mavi bi far mı turkuaz mı ben böyle rengi çok canlı turkuaz far arıyorumda....bugün she'nin ürünlerini gördüm kendimi almamak için yöle zorladımki sadece bir tane ikili far aldım :lepi:
yeşil ve mor renkli rengi burda farklı çıkmış bence gerçekte daha güzel görünüyor
maskarasını alacaktım fırçası kötü gibi geldi
iyigünlerde kullan hulicim hepsi çok cici görünüyor.kaydirigubbakcemile5
aybikecim fondoteni uygularken altına herhangi bişey sürdünmü baz falan. ben everdayın sitesindeki makyaj tekniklerini izlerken mutlaka bişeyler sürüyolarda sen nasıl yaptın merak ettim..yerimseniben
canım ben geçen seneden beri mineral makyaj kullanıyorum
bella piere kullanıyordum bazı sevmedim 2-3 kere kullandım sadece doğal durmuyor bu sefer
nemlendirici üstüne uyguladım daha iyiydi bi parlaklık fln katıyor ama 3-4 saat sonra yüzüm parlamaya başlıyor bu nedenle hiç birşey uygulamadan kullanmaya başlamıştım taa ki termal
suyu keşfedene kadar hihoyyyt
iyigünlerde kullan hulicim hepsi çok cici görünüyor.kaydirigubbakcemile5
aybikecim fondoteni uygularken altına herhangi bişey sürdünmü baz falan. ben everdayın sitesindeki makyaj tekniklerini izlerken mutlaka bişeyler sürüyolarda sen nasıl yaptın merak ettim..yerimseniben
damlass bu aralar bişey almadın senn durgunlaştınmı yoksaa aldında benmi kaçırdım canım
clinique ruj paletin eline ulaştımı bu aradadelikafadulden
huli aldıkların çok güzele benziyor güle güle kullan.
hulicim güle güle kullanın canım aldıklarını...
canım ben geçen seneden beri mineral makyaj kullanıyorum
bella piere kullanıyordum bazı sevmedim 2-3 kere kullandım sadece doğal durmuyor bu sefer
nemlendirici üstüne uyguladım daha iyiydi bi parlaklık fln katıyor ama 3-4 saat sonra yüzüm parlamaya başlıyor bu nedenle hiç birşey uygulamadan kullanmaya başlamıştım taa ki termal
suyu keşfedene kadar hihoyyyt
huliiiiiiiiiii aşık olma üzereymişsin gidip makyaj malzemeleri almışsın gözümden kaçmıyo bakk
güle güle kullan fıstığım gerçi ihtiyacın yok senin ama güzelliğine güzellik katsınlar inş.
hulicim sanırım benim yanlış gördüğüm şey kremdi :) brçincm ruj paletimde dün geldi ldıklarımın hepsini eklicem akşama:) rahat dururmym ben hiç