Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar daha önce bir başlık vardı Anway makyaj ürünleri ile ilgili bulamadığım için burdan ayazayım dedim bu markanın ürünlerini kullanan ya da bilen var mı ?
[/QUOT
brcinn bu ruj fena diil gibi . . . Gerçi Avon un rujları çok iyidir denir hatta sadece rujları =) Avondan da bakabilirsin gerçi rengi mühim yani bu güzel görünüyor . . .
fiyatları hakkında bilginiz var mı ?
bu biraz metalik bi renkmiş gibi geldi bana ve ben daha koyu birpembe istiyorum bugun clinique standında bir tane gördüm ama açık geldi daha koyu bi şeker pembesi istiyorum bakalım bulabilecekmiyim
ayrıca bende amway ürünlerinden denemek istiyorum ama satan birini bulamadım sanırım ulaşmak çok zor Çok üzgünüm çoook
kızlar bana şöyle harika tadi olan lipgloss söyler misiniz?
dior, mac estee lauder dışında
kız gurbiş çilek reçeli sür anam dudaaanaaa :roflol:
nerden bulcaz sana mükemmel tatlı dudak şeysini
Jessica Simpson glosslarının neredeyse TÜMÜ !!!!
:icecream:
canım, cok sagol
aksam bi bakayım delikafadulden
gurbik sen napacanki bu mükemmel tatlı dudak şeysini :jeyyar:
brcinn
Amway ürünlerine ulaşmanı sağlayacak bi temsilci mutlaka ilinde mevcuttur.
HAKLISIN ama oldukça az sayıdalar . . .
Amway merkez telefonlarına sitesinden ulaşabilirsen seni oradan ilindeki temsilciye yönlendirirler . . .
Hallolmazsa ben özelden kendi temsilcimin numarasını veririm ya da senin için ilinde olan temsilcinin numarasına ulaşabilirim . . .
kızlar ekledim sonunda aldıklarımı:lepi:
dior far- avon açılı allık fırçası- far fırçası- beyu kalem- bourjois kalem
tous gold parfüm(muhteşem bi koku:asigim:)-talika göz makyajı temizleyici-j.f frizz ease