Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sefer bende dergiden edindim ve dün ilk kez kullandım çok güzel zaten fındık büyüklüğünde alıp uçlara sürüyorsun sonrada düzleştiriyorsun ama saç uçları canlı kalıyor.
canım john frieda nın o bahsedilen srumu iyiymiş gerçekten de benim de arkadaşım düzleştiriyor hep çok memnun pilar da memnundu çokhem de bu ay bir dergi hediye olarak veiyordu onu oldukça iyi bir fırsat canım :1hug:
maria cleria 7 ytl.
sevil,tekin acar,boyner,ykm... sitelerindende online alabilirsin.bende dergiden almıştım ama gecen aydı sanırım.ben çoookk memnun kaldım üründen.bulunduğum şehirde yok john frieda.kızlar netten alıcam mecburen hangi siteden tavsiye edersiniz...
pilar yok mu daha ya.kızlar pilarla görüşen yok mu?senağlama
bende marie claireden aldım john friedanın serumundan ve gerçekten çok beğendim:lepi:
hem saçı koruyo hemde şekillendirmeyi kolaylaştırıyokaydirigubbakcemile2
canım bu serum sadece düzleştirmek için özel mi? ben maşa yapıyorum mesela onda da olur mu?
p.s: lütfen piar la ilgili net bir bilgi verin yaa neden gitsin kii
bana sormamışsın ama ben bildiğim kadarıyla söyliyim bence oluyor çünkü açıklamasında ısıya karşı koruma amaçlı deniliyor.Fön düzleştirici maşa vb.
canım maşadada olur tabiiki saçı ısıya karşı korumak için sonuçtahihoyyytcanım bu serum sadece düzleştirmek için özel mi? ben maşa yapıyorum mesela onda da olur mu?
p.s: lütfen piar la ilgili net bir bilgi verin yaa neden gitsin kii
canım maşadada olur tabiiki saçı ısıya karşı korumak için sonuçtahihoyyyt
canım pilar bana ayrılmadan özelden mesaj atmış bazı nedenlerden dolayı ayrılıyorum yazmış.mesajda pek bi ayrıntı vermemiş maalesef:1no2: