- 12 Aralık 2008
- 53
- 0
darısı bizim başımıza bitsin finallerimizz
güle güle kulllan şekercimmm :asigim:
Saol canım inş sizinkilerde hemencecik bitera.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı bizim başımıza bitsin finallerimizz
güle güle kulllan şekercimmm :asigim:
keri, almagester iyi günlerde kullanın :asigim:
benim de yarın bitiyor finallerimm :sm_cool:
almagestercım o bodyshopdan bende de var ama o sadece ışıltı verici/aydınlatıcı falan bir ürün diye biliyorum ben, nemlendirme gibi birşeyi yok :sm_confused:
bende belki yarın çıkışta body shop a giderim :çok üzgünüm:
zaten ne alıyosak promosyon aşkına alıozz:lepi:whiterose hatın gızzz yazdık yaaaa çantasına bayuldukkk diye..saflığıma geldi -tatlicadiarzu-kızzz gıllicikk bişey zatiiii.:roflol::roflol:
damlassscım sanırım 15 mi ne gelyodu yanlış olmasın. denemdimm tabii denemem mi bayıdlım çok hoş bi ışıltı veriyo. hihoyyyt
yanlış bilgilendirme oldu ösürrr evet nemlendirici değilll -tatlicadiarzu- özürlerimi sunuyorum kokoş divanına
zaten ne alıyosak promosyon aşkına alıozz:lepi:
ay bendemi alsam acaba ondan canım çekti akşam akşam :asigim:nemlendiricinin üzerinemi sürcez şimdi onuı-tatlicadiarzu-
rica ederiz baş kokoşumuz -tatlicadiarzu-
tatlım nerdeki bodyshopdan aldın bunları, matlaştırıcı ve diğerinde var mıydı yüzde 50?Şeniz
kericim güle güle kullan canım tüm ürünlerin süperr:asigim:
canım bende 3 rengi var çok seviyorum bende o farları:asigim:saol cnm daha güzelleri size olsun:1rolleyes:bu arada o cecile terakotta farı çok beğendim yrn gidip başka renklerini de alıcam:sm_cool:
damlass
whiterose da çıktı yoldan yavaş yavaş hepimiz alcazdelikafaduldendelikafadulden al kız allll çok güzel zaten:lepi:
canım bende 1 kaç yıl önce koyu kestane üzerine açık kestane boyamıştım:1shok:ben de bugün l'oreal casting creme gloss saç boyası aldım yanında da l'oreal boyalı saçlar için şampuan hediye verdiler ama l'orealin şampuanlarını pek sevmem :1no2: boya da olmadı zaten senağlama benim rengim kestane ben açık kestane aldım ama daha koyu oldu sanki senağlama keşke kestane şekeri alsaydım ama fazla açılır da kaşlarımla çok renk farkı olur diye korktum :1no2: sizce yarın yine boyasam bir şey olur mu? senağlama
canım bende 1 kaç yıl önce koyu kestane üzerine açık kestane boyamıştım:1shok:
bence boyadığın renk çok kötü değilse biraz akmasını bekle ve daha sonra boya.hem o kadar sık boyarsan saçların mahvolur canım.Şeniz