Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
astraea cım iyi günlerde kullan canım, ben de cranberry nin hem kokusuna, hemde dudağa verdiği renge ve ışıltıya bayılıyorumm :asigim::asigim::asigim:
teşekkür ederim pilar kaydirigubbakcemile2
zaten body shop görünce hemen şu iconları yapıştırıyosun farketmedim sanma: :asigim::asigim::asigim:
:roflol:
astarea,cevahir.damlass güle güle kullanın aldıklarınızıa.s.
astraea cranberry lip balm çok güzeldelikafaduldenbendede vanilla spice varr süper parlatıyo:lepindandamı alsam acabaşakkıdı
ne aldın ne aldın ne aldın gösterseneeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldenastraea damlasss papatya89 kızlar hepinizin aldıklarına bayıldım yaaa. güle güle kullanın.yahu benimde gelsin artıkkk çilekten.klava:klava:
bende bugün dayanamadım ve bodyshopa gittim. ordan da douglas a uğradım. yaaaa hep bu piların suçu ne diye bana indirim var dedi. ben öle demeseydi ne bodyshopa ne de ordan douglas a uğrayıp bişeyler alırdımşakkıdışakkıdılülülülülülülülülülülülü
Kızlarr sonunda finalleri bitirdim:sm_cool:bitirir bitirmezde kendimi ankamall e attıma.ssonunda benimde born lippyim olduuudelikafadulden
Bu arada cecile de yüzde elli indirim varı acayip uygun fiyata aldım teakotta farla parlatıcıyı:jeyyar:
ImageShack - Image Hosting :: 006va6.jpg