- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
tesekkur ederim canim =) ceplerim bi hafifledi nedense =)
aaa neden acaba canım kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim canim =) ceplerim bi hafifledi nedense =)
chocolatestar yine ortalığın tozunu attırmışsın canım. senin gibi bi alışveriş arkadaşımın oldugunu düşünemiyorum batardım heralde neyseki yanımda ben gibi meraklı yoksositososito
hepsi çok güzel tatlım güzel günlerde kullan. çok biyendim
bide allığı kullandıktan sonra yorum yazarsan sevinirim kullanışı falan kolaymı bende istiyorumda
storysea,nillim,çikolata star güle güle kullanın aldıklarınızıŞeniz
storysea,nillim,çikolata star güle güle kullanın aldıklarınızıŞeniz
fiyatlarini yazayim tabi.
ilk ikisini eminonunden aldim, orada insanin bahtina ne cikarsa o var =) benim diorshow alligim orijinal gramaj ama kullanilmamis tester ve kapagi farkli. orijinal fiyati 80 civari olmasi lazim, belki daha bile fazladir ama ben 35'e aldim.
guerlain top pudra da eminonunden, orijinal fiyati 113 galiba. ben 45'e aldim. kutusu bilmemnesi herseyi tamam.
geri kalani sephora'dan, diorshow maskara 55 lira, lancome gloss 46 lira, firca biraz pahaliydi ama kiydim paraya, 60 lira biriktirdigim paralar uctu boylece =) hediyeleri yanima kar kaldi =)
çikolatacım neden öle ucuz eminönünde yaw alala orayı bilmediğim için pek anlayamadım :)ama hepsi harika ii günlerde kullan darısı başımısaa
chocolatestarcım iyi günlerde kullan canım, çok güzeller Şeniz
ucuza alıyorsun ne güzel de ben yinede cesaret edemem ya, standlarda falan testerlar standa yapışık oluyor hep, nasıl böyle satılabiliyor ki :sm_confused: bide diorshow strawberryde 40 falandı mesala, bence çok bir fark yoksa strawberryi tercih et :sm_confused:
canim orasi artik nereden nasi getiriyor bilmiyorum ama, tester urun getiriyor koli koli ve satiyor. standda duran testerleri dusun. daha ucuz markalarin urunleri plastik kaplarinda, daha pahali markalarin ornegin chanel, dior, guerlain vs, nasil standlarinda orijinal gorunumde, aynen oyle. bazi rujlar var mesela, alt taraflari standda durduklari gibi, ust taraflari kapakli vs. dolayisiyla daha ucuz. orijinal urunler var, onlar daha pahali, ama mesela tek kaldiginda ucuz oluyor. strawberrynet gibi dusun. bir de onlarin sezonu mezonu yok, ellerine ne gecerse getiriyorlar, hic ummadigin birsey cikabiliyor, bugun mesela bana ne zamandir aradigim meteorites pudra cikti, hem de ne kadar zaman once sinirli sayida uretilmis bir rengi. aslinda burasi bir parfumeri, parfumlerin de orijinallerini normalden ucuza satiyorlar, istersen tester da alabiliyosun, kiminin orijinal kapagi vs kayip, onlar tabi daha ucuz.
bu arada testerlari kesinlikle denetmiyolar, durusunu begendiysen aliyorsun. ben guerlain, lancome, dior, chanel vs oradan komik fiyatlara aliyorum. hepsi yuzde yuz orijinal, fransizcam oldugu icin bakiyorum altlarina orijinal mi degil mi diye, cogunda zaten "tester, not for sale" yaziyor. pahali markalarin rujlarinin dolu testerleri hem orijinal ambalajlarda, hem de cok daha ucuza geliyor. mesela bugun bir sepet ruj koydu onume, icinde juicy tubes'dan guerlain terracotta ruja kadar birsuru sey vardi. mesela givenchy phenomenon eyes maskara gordum tek bir tane gelmis, hatta fircasi garip ya sac maskarasi sanmislar. 35 liraydi ama ben diorshow almak istedigim icin almadim.
amma konustum ya =) sorunuz varsa yazin ozelden, anlatayim, adres vereyim, gotureyim =)
Sanırım aynı yerden bahsediyorsun (Bayer) ?
şöyleki
Bende gittim oaray baktım bir sürü şey var
Bi allıkve far seti aldım çıktım
Emin olamadım hepsinden
Sen eminmisin orjinalmi hep ordakiler