- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 39
tamam taşiyim ama o zaman isim yazıp geçmeyin, resim de koyun olur mu, yoksa bu başlıkla alakasız olur da lülülülülülü
ben orayi goruyorum ama yazmaya kapali gorunuyo bende, yeni mesaj atamiyorum :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam taşiyim ama o zaman isim yazıp geçmeyin, resim de koyun olur mu, yoksa bu başlıkla alakasız olur da lülülülülülü
çikolataaa aldıkların çok güzellll
özellikle lila glossun çok dikkatimi çekti sürünce ne renk göründü dudakların? bide fiyatı ne kadardı?
chocolatestarcım senin aldıklarında mı görmüştüm ben chanel 4lü far ı?
ya ben bayılıyorum chanelin ürünlerine, en çok da ambalajına -tatlicadiarzu-
ama farları hakkında çok iyi değil gibi şeyler okumuştum
memnun musun sen??
siyah-gri-beaz lısını istiyorum ben :asigim:
chocolatestar, macden inglottan kötüyse o kadar para vermenin anlamı yok o zaman :çok üzgünüm: deborah hiç kullanmadım -tatlicadiarzu- inglot a bakiyim bari, çok güzel farları :asigim:
cecilein farlarını hiç sevmedim ben yaa, ıslak far genel olarak kötü birşey bence, abartı duruyor. normal kullanıldığında da rengini düzgün vermiyor. ama whiterosecum canım benim Şeniz beğeniyordu.
canım ben cecilin terracota farlarını kullanıyorum ve memnunumşakkıdıkızlar cecil in bu farına bugün baktım çok güzeldi terecota farmış ıslak uygulanıyomuş elini ıslatıyomuşsun kullanan varmı nasıl acaba