Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi günlerde kullan tatlım Şeniz
canım o renkler kabında çok hoş görünüyor, ama dudakta nasıl görünür, ben hiç cesaret edemiyorum:çok üzgünüm:
bi sürdüğünde koysana resmini canım sana zahmet olmazsa Şeniz Şeniz
chanel'in farindan son derece memnunum canim, bir fardan ne bekledigine bagli tabi. cok kalici olmasi meselesiyse, bir mac ya da inglot fari kadar olamaz, ama son derece guzel renkleri var. siyah beyaz icin biraz israf olur derim. deborah'in bir fume-gri-cok acik pembeden olusan uclu seti var, watsons magazasinda bulabilirsin. ben cok begeniyorum =)
cok yumusak surumlu ve ince simli bir far, aklini celmek gibi olmasin =) Fiyati 27 lira, chanel'in strawberry'de bile 93 lira oldugunu dusunursek, chanel biraz tuzlu olur derim ben sadece siyah beyaz icin.
pilarcım tavsiyen üzerine carminanın kalemini aldım çok güzel çok beğendim
her yerde 10 ytl ben 6,5 aldım indirim varmış
benim gittiğim watsons ta deborah marka ürünler yok yaa
ben de bugün allık aldım pilarcım beyu dan orada denettim harika durdu hatta hiç farketmeyen eşim bile beğendi yüzümde görüncedelikafaduldennumarası da 143 müş cnm evet aynen çok da kalıcı benim de hala yüzümde
bir de maybelinne ruj aldım kızların tavsiyesiyle şeftali rengi 106 numara yarın topluca resim eklicem kaydirigubbakcemile2
allık kardeşi olduk tatlım delikafadulden rengi çok tatlı dimi, direk dikkat çekiyor zaten diğerlerinin arasında :asigim: almagester canım sen mi ilk söylemiştin bize beyuyu, seni çokkk Şeniz Şeniz Şeniz
Guerlain Kiss Kiss Gloss - Gold Princess
Chanel Levres Scintillantes Gloss - Delight
ikisininde duruşu çok güzel canım güle güle kullan 2 resimde renkler birbirine yakın çıkmış ama ben ilk resimdekine bayıldım canım :asigim: simleri çok hoş gözüküyora.s.
bu arada nars allik mi alayim yoksa estee lauder mi? estee'nin gecisli seftali-pembe alligina bayiliyorum, piriltili alligim da zaten var. nars'a mi para bayilayim yoksa estee mi alayim (indirimli)?
nars'in yeni cikan bir ikili fari var, morlu, oldum bittim ama paraya kiyamam sanirim.
bu arada diorshow mascara gercekten tavsiye ediyor musunuz? benim derdim kirpigimi uzatmasi degil. en nefret ettigim sey topaklanma yapan rimeller, istiyorsa fazla uzatmasin, kivirmasin ama topaklanma yapmadan boyasin.
guerlain meteorites top pudra begendim, strawberry'de cok uygun. tavsiye eden var mi? fondoten kullanmiyorum.
siyah noktalari geciren ve fazla kazik olmayan bir peeling kullanan var mi?
hepsini farkli basliklara yazmayayim dedim, kusura bakmayin =)