Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pilarcım hepsi çok güzel güzel günlerde kullanhihoyyythihoyyyt tatlım artnet in allık fırçası öle evet biraz sert ama baksaydın diğer fırçalarına müthiş. ama o fırçayı da bir iki defa yıka dökülmesi ve sertliği gidiyor. :içelim: ohh hepimiz çoştukkk
Bide allığın fiyatı ne kadar?Rengi cidden çok hoşmuş:)
pilarcm bu siyah farı nası kullanıyosun? Bende de var siyah mat far ama bi kere bile kullanmış değilim:1no2:düzgünce süremiyorumbenneyaptımki
kıslar bunlara strawdan mı bakıors ya hangi siteden yani strawda everyday minerals i görmüorm ben :S
kıslar bunlara strawdan mı bakıors ya hangi siteden yani strawda everyday minerals i görmüorm ben :S
canım bitek bunu buldum orda istediğim gibi, bodyshop allık fırçalarım daha ince dar benim, böyle kocaman pofuduk fırça istiyordum, şimdi yıkıcam canım Şeniz iyi günlerde kullan tatlım sende, barbara bort a da baktım bugün, ama başımda kadın sürekli ne düşünüyorsunuz, buna mı bakıyorsunuz vs dediği için inceleyemedim :dilcikar:
20 ytl canım =)
canım normal farlarım gibi uyguluyorum, ben beyazdan siyaha ya da pembeden siyaha gidiyorum göz pınarından diğer tarafa doğru koyulaştırıyorum -tatlicadiarzu- anlatma özürlüyüm kusura bakma canım Şeniz
ben dün dayanamdım yine iki tane gloss aldım maybelline den :dance:indirimdeydi ama napıyım:dance:
çekemedim fotosunu ama bundan bi pembe bi kırmızı aldım kalem gibi çok hoşuma gitti. ne olcak benim sonum ya kendimi kaybediyorum bi stand görünce