- 2 Haziran 2008
- 1.606
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa almagester canım sen de ankdasın :lepi: sgm i biliyor musun? orda cecile ürünlerinde yüzde50 indirim vardı, diğer markalar da normal fiyatlarından daha ucuza satılıyor orda. golden rose flormar gibi markalar var canım yerimseniben Şeniz
.
şeftali rengi allık almak istiyorum hatta kafamda belirledim barbara bort un şeftali allığını çok beğenmiştim fiyatı da 20 liraydı ama o gün girdiğim kozmetik mağazası çok kalabalıktı o hengame içinde deneyemedim bile ten rengim buğday sizce yakışır mı kararsız kaldım ama bu allığa taktım çok tatlıydı terracota gibiydi rüyalarıma giriyor:asigim:allık aşeriyorum galiba:)) ne dersiniz kızlar
ciddimisinnn:1shok::1shok: ya ben ykm den alıyodum tühh ben bilmiorum sgm yi duydum ama hiç gitmedim.sağol kuzu oraya bi gitmek lazım:teytey:
from 6234 tatlım bence şeftali tonu her tene gidiyor gibi. esmer değilse ki onlarda da çok hafif tatlı duruyor. bence tabiki gider. bide allık sürdükten sonra gülümseyince çıkan tepeciklere azıcık bronzer sürersen çokkk tatlı ve doğla durur.:1hug:
tatlım buğday tene pembe de yakışır şeftali de :asigim: allığa göre ruj seçmek lazım tabi :asigim: ben de alcam barbara bort, kalitesine iyi diyorlar fiyatı da iyiymiş delikafadulden
canım sgm bildiğin market gibi, kozmetik, doğal şeyler yağlarla falan dolu. ve görevliler hiç karışmıyor, çok güzel. :lepi: