Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hala bagno di roma sabunu arıyorum sormadığım yer kalmadı arkadaşlarıma da ismini verdim onlarda bakıyolar şöyle Kızılayda merkezi bir yerde satılmıyormu bu sabunlar yaa
birde şu emly kalemleri nerden 1 milyona aldınız ben her kaleme en az 4 milyon falan vermişimdir
murgiz canım ben ısmarladım stilanın allığını. sephoradan bakmıştım en iyiler arasındaydı. bide sınırlı üretim olduğu için aldım gitti.
ya kıslar dilada gördüğüm pastelin kapatıcı aydınlatıcı ürünü sanırım ben bulamıorm ondan ya
gittim pastel satan yere öle bişi mi varmış dio yeni mi çıktı acaba bide dilacım memnunmsn nasıl bi ürün cnm
ay canım bir rengi daha vardı bu paletin onu alsam mı diye düşünüyorum bende şuan :asigim: çok beğendim :asigim: 1saat olmuş süreli şimdilik iyi durumda sürdüğüm gibi :roflol: bodyshop ın tekli farlarını beğenmiyordum ben bunu da o yüzden çok istekli almadım ama çokk beğendim tavsiye ederim yerimseniben
Şeniz
bunlar :asigim:
ya kıslar dilada gördüğüm pastelin kapatıcı aydınlatıcı ürünü sanırım ben bulamıorm ondan ya
gittim pastel satan yere öle bişi mi varmış dio yeni mi çıktı acaba bide dilacım memnunmsn nasıl bi ürün cnm