Bu koku nasıl çok merak ediyorummm
İlk sıktığında biraz agır şekerli bi koku geliyor, 1 saat içinde yumuşacık tatlı bir koku kalıyor. Çok çok güzel bi koku. Ben daha önce 100ml kullandım bitirdim. Şimdi de 30ml aldım kremiyle birlikte kullanayım diyeBu koku nasıl çok merak ediyorummm
Kalıcı mı peki :)İlk sıktığında biraz agır şekerli bi koku geliyor, 1 saat içinde yumuşacık tatlı bir koku kalıyor. Çok çok güzel bi koku. Ben daha önce 100ml kullandım bitirdim. Şimdi de 30ml aldım kremiyle birlikte kullanayım diye
Evet kalıcılığını ben yeterli buluyorumKalıcı mı peki :)
güle güle kullan canım..Rival De Loop xxl far paletini ben de aldım.
Rose olanından vardı sadece zaten çok uygun fiyatlı olduğundan aldım.
Aslında diğer paletini istiyordum.
Bulursam onu da alıcam :)
İlk kielh's ürünlerim
Eki Görüntüle 1753072
Meşhur midnight recovery consentrate serumun aldım bakalım işe yarıyır mu:)
Bide avakadolu göz kremini aldım. Göz nemlendiricisine cok ihtiyacım vardı.
Yanında hediye olarak yüz nemlendiricisi ve maske verdiler
Evet bende aldığım ürünlerden gayet memnun kaldım:)Ben seviyorum bu markayi. Göz kremini ve serumu kullaniyorum. Serumu daha s1k kullansam iyi olucak ama kokusu super :)
reklamda gigi hadid e takmışlar kalın takma kirpikleri sonra da bu maskara öyle yapıyo diyolarEki Görüntüle 1759278
Maskarayı begenmedim, topaklanma yapıyor ve kirpikleri birbirine yapıştırıyor.
Ben normalde iki kat sürerim ama bunu iki kat sürünce iğrenç ötesi bir şey oluyor. Tek sefer sürünce bile tek tek düzeltiyorum kirpikleri..reklamda gigi hadid e takmışlar kalın takma kirpikleri sonra da bu maskara öyle yapıyo diyolar
Bunu okumam iyi oldu bende almayı düşünüyordum ama en nefret ettiğim şey yapışan kirpikler.Eki Görüntüle 1759278
Maskarayı begenmedim, topaklanma yapıyor ve kirpikleri birbirine yapıştırıyor.
Bir ara sürüp eklerim fotoğrafı.. Yalnız bugün bir yorum okudum, ilk zamanlar topaklanma yapıyor sonra yapmıyor demiş biri, bilmiyorum bakalım ne olacak..Bunu okumam iyi oldu bende almayı düşünüyordum ama en nefret ettiğim şey yapışan kirpikler.
Aa yok hiç uğraşamam öyle rimelle :)Bir ara sürüp eklerim fotoğrafı.. Yalnız bugün bir yorum okudum, ilk zamanlar topaklanma yapıyor sonra yapmıyor demiş biri, bilmiyorum bakalım ne olacak..
Ben normalde iki kat sürerim ama bunu iki kat sürünce iğrenç ötesi bir şey oluyor. Tek sefer sürünce bile tek tek düzeltiyorum kirpikleri..
Bunu okumam iyi oldu bende almayı düşünüyordum ama en nefret ettiğim şey yapışan kirpikler.
tatlım yves rocher evidence i kokladın mı hiç çok hoşş :)Evet kalıcılığını ben yeterli buluyorum
Tatlım bende yan sürerim rimeli. Gözleri çekik gösteriyo öyle güzel oluyo:)kızlar size birşey soracağım
ben rimel hiç sürmem daha doğrusu makyaj pek yapmam ruj dışında
ama rimel sürünce kirpiklerimin br yani yana yamuluyor ve rimel o yana ulaşmıyor ne yazık ki çirkin oluyor
yani burun tarafı değilde tersi istikamette
Biliyorum kuzum o kokuyu. Ben sadece ciceksi kokulardan cok sayılı parfümleri sevebiliyorum yatatlım yves rocher evidence i kokladın mı hiç çok hoşş :)