- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl, beğendin mi renkleri,pigmentasyonunu?Eki Görüntüle 1746455
Kardeşime aldırmıştim, o da bana yolladı sonunda.. Kullanmaya başladım bile.. :)
Eveeet çok beğendim. Gerçekten şimdiye dek kullandığım en güzel far diyebilirim. Renkler tam günlük renklerNasıl, beğendin mi renkleri,pigmentasyonunu?
Yaaa.sanırım ben de onu alıcam.bir türlü karar veremedim kaç indirimdirEveeet çok beğendim. Gerçekten şimdiye dek kullandığım en güzel far diyebilirim. Renkler tam günlük renkler
Şu fit rengi var ya en favorim o oldu ya..Yaaa.sanırım ben de onu alıcam.bir türlü karar veremedim kaç indirimdir
Ben de meet matte paletini ćok beğendim.alırken hiç ićime sinmemişti.satıcı kızın tavsiyesiyle almıştım.indirimde bile pahalıydı.ama çok beğendim. İyi ki almışım dedim.Şu fit rengi var ya en favorim o oldu ya..
Onun renkleri de güzel evet.. The balmın tüm ürünleri gel beni al diyor resmen..Ben de meet matte paletini ćok beğendim.alırken hiç ićime sinmemişti.satıcı kızın tavsiyesiyle almıştım.indirimde bile pahalıydı.ama çok beğendim. İyi ki almışım dedim.
Dün bir paletini daha aldım.sana fotoğrafını çekerim.urban decayin 2 ve 3 numaralı paletleri var bende.gerçekten çok güzel ve kaliteli. The balm da güzel.indirimlerini takip etmeli.ben indirimden bir şey alamadığım için dun gittim ,indirimde bulamadıgım paleti aldim vallaOnun renkleri de güzel evet.. The balmın tüm ürünleri gel beni al diyor resmen..
Benim asıl aklımda kalanlardan biri de Naked paletleri.. 180 lira civarı oldukları için ben de çakmasını aldım tabi pigmentasyonu pek iyi değil, yine de kullanıyorum. Orjinalini almam hayal..
Canım orjinal mi aldın?Dün bir paletini daha aldım.sana fotoğrafını çekerim.urban decayin 2 ve 3 numaralı paletleri var bende.gerçekten çok güzel ve kaliteli. The balm da güzel.indirimlerini takip etmeli.ben indirimden bir şey alamadığım için dun gittim ,indirimde bulamadıgım paleti aldim valla
Orijinal canım. Sephoradan almıştım.Canım orjinal mi aldın?
Ay ne güzel, fiyatı ne kadardi?Orijinal canım. Sephoradan almıştım.
169 idi biri.digeri ya 169 ya 179 tl gb bir şeydi.Ay ne güzel, fiyatı ne kadardi?
Bunlar da dün aldıklarım canımAy ne güzel, fiyatı ne kadardi?
Yaaa süperrr İyi günlerde kullan canım..169 idi biri.digeri ya 169 ya 179 tl gb bir şeydi.
Eki Görüntüle 1748284
Teşekkür ederim canım. Daha iyileri senin olsun.Yaaa süperrr İyi günlerde kullan canım..
Rengi sürünce nasıl, çok açık gibi duruyor.Geçen gün Golden Rose Velvet Matte 07 numarasını aldım ben de.
Rengi sürünce nasıl, çok açık gibi duruyor.