Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fırçalardan memnun musun.aliexpressten aldığım fırçalarda gelmiş onlarıda koydum fotoya (pembe olanlar)Eki Görüntüle 1600342
o memnun kaldığım dediğin fırçaların resmini atabilir miisn acaba?son aldığım fotoğraftaki pembe olanlar pek memnun edici değil ama daha öncesinde 10'lu fırça seti aldım çoğu youtuberda olan fırçalardan çok memnun kaldım, sigma fırçalarımla aynı kalitede nerdeyse kesinlikle kıl dökmüyorlar şimdi 2 fırça siparişi daha verdim bence fırçaya çok para dökmeye gerek yok aliaxpressteki güvenilir satıcılardan almanı tavsiye ederim
Ben bu siteyi çok merak ediyorum. Güvenilir mi? Kaç günde geldi siparişiniz?aliexpressten aldığım fırçalarda gelmiş onlarıda koydum fotoya (pembe olanlar)Eki Görüntüle 1600342
Ben bu siteyi çok merak ediyorum. Güvenilir mi? Kaç günde geldi siparişiniz?
Ben bu siteyi çok merak ediyorum. Güvenilir mi? Kaç günde geldi siparişiniz?
Ya bunlarin hepsini ben de kullanmistim=D makyaj sungeri gratisten dimi? kedim parcalamisti cok uzulmustum=))Sonunda alışveriş yaptımm
Eki Görüntüle 1658846
mufe ultra hd fondöten
vaseline cacoa butter
body shop karma ciltler icin ionik kil maskesi
gliss sıvı saç kremi
john frieda koyu sarı saçlar icin nemlendirici şampuan(sırf icinde bal, yulaf ve jojoba yağı var diye merak edip aldım bakalım nasılmış)
eklips makyaj süngeri
Ya bunlarin hepsini ben de kullanmistim=D makyaj sungeri gratisten dimi? kedim parcalamisti cok uzulmustum=))
Body shop'un o yosunlu serisi bana iyi gelmemisti, maskesi ve serum gibi biseyi vardi bende, cok hassaslastirmisti cildimi=( Bu arada sen soyledikten sonra fondotenime bi sans daha verdim, havalar serinledi diye mi bilmem daha iyi duruyor sanki simdi=)Evet gratisten :) Herkes cok övüyordu ve ucuzdu bende aldım.
Gliss sıvı saç kremı zaten her zaman kullandıgım favorim.. Vaseline cocoa butter da öyle .
Mufe ultra hd 'den de ne kadar memnun kaldığımı başlıkta belirtmiştim :)
Bugün body shop'un yüz maskesini de denedim ve bayıldım! Biraz fazla yakıyor beklerken ama yıkadıktan sonraki sonuç muhteşem. Favorilerim arasına girebilir.
Şuan aralarından denemediğim tek ürün john frieda koyu sarı saçlar için nemlendirici şampuan.
Ondan da memnun kalırım gibime geliyor:) John frieda'nın şampuanlarını seviyorum genelde.
Body shop'un o yosunlu serisi bana iyi gelmemisti, maskesi ve serum gibi biseyi vardi bende, cok hassaslastirmisti cildimi=( Bu arada sen soyledikten sonra fondotenime bi sans daha verdim, havalar serinledi diye mi bilmem daha iyi duruyor sanki simdi=)