- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
bu pudranın fiyatı nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu pudranın fiyatı nedir
Eskiden 79du zam gelmiş yine 86 liraya aldım en son.bu pudranın fiyatı nedir
bu macin zamlarına kimse yetişemiyorEskiden 79du zam gelmiş yine 86 liraya aldım en son.
Öyle valla her sene böyle zam gelecekse benimde alternatif bir pudra aramam gerekecek gibi duruyor. Ama mac studio fix ile o kadar alıştık ki birbirimize nasıl vazgeçerim bilemiyorum.bu macin zamlarına kimse yetişemiyor
Eki Görüntüle 1421426 Eki Görüntüle 1421427 Eki Görüntüle 1421428 Eki Görüntüle 1421429
Jean Paul Gaultier Classique Edp
Maybelline Baby Lips Cherry Me
Blistex Medplus stick lipbalm
Greenland strawberry lipbalm
Loreal True Match Fondöten
Clinique all about eyes göz altı kapatıcısı
The balm far bazı.
elseve mucivezi saç bakım yağı ama bundan Türkiye'de yok sanırım yurtdışındn aldım bende.
dove roll on, sanırım bu da henüz Türkiyede yok.
Edpsi için çoğu kişi herkes daha yumuşak ve güzel kokar der. Bende Edpsini daha çok sevmiştim.Jpg'nin edtsi çok kalıcı ve mis kokuludur.
Kazağım yıkandıktan sonra bile gitmemişti koku. Kıyafetlerde daha da kalıcı.
Senin aldığın edp sanırım. O nasıl? Edt ile kolu farkı olabilir mi acaba?
Jean Paul Gaultier Classique Edp
Maybelline Baby Lips Cherry Me
Blistex Medplus stick lipbalm
Greenland strawberry lipbalm
Loreal True Match Fondöten
Clinique all about eyes göz altı kapatıcısı
The balm far bazı.
elseve mucivezi saç bakım yağı ama bundan Türkiye'de yok sanırım yurtdışındn aldım bende.
dove roll on, sanırım bu da henüz Türkiyede yok.
Türkiye'de satılan 2 çeşitte vardı birde bu vardı. Sanırım buda yıpranmış saçlar için olanıydı.bu loreal yağın türkiyede satılanından farkı ne acaba?
güle güle kullan aldıklarını.
Türkiye'de satılan 2 çeşitte vardı birde bu vardı. Sanırım buda yıpranmış saçlar için olanıydı.
Birde yurt dışında hala eski halinde satılıyor cam şişede yani.
Teşekkür ederim:)
Evet gerçekten eski şişesini özlemişim :)burda cam şişeyi değiştirince çok sinir olmuştum ya. eski şişesi çok kaliteliydi.
Fondöten nasıl kapatıcılığı aydınlatması parlıyor mu akıyor mu kullanınca bilgilendirir misin ?..Sonunda mac kinda sexy mağazalara gelmiş hemen aldımm. Birde uzun zamandır merak ettiğim mac studio fix fluid fondöten aldım.
Eki Görüntüle 1441700
Bugün kullandım, kalıcılığı çok güzeldi..loreal true match kullanıyordum ve 3-4 saat dayanıyordu. Mac ise tüm gün beni idare etti parlama yapmadı, ama mat bir görünümde vermedi sağlıklı bir görüntü veriyor. Kapatıcılığı çok güzel. Kısacası ben çok memnun kaldım alışverişimden.Fondöten nasıl kapatıcılığı aydınlatması parlıyor mu akıyor mu kullanınca bilgilendirir misin ?..
Teşekkür ederim cevabın için uzun zamandır mac fondöten almayı düşünüyordum , sadece göz altı kapacısı ile artık pek yürümüyor makyajımBugün kullandım, kalıcılığı çok güzeldi..loreal true match kullanıyordum ve 3-4 saat dayanıyordu. Mac ise tüm gün beni idare etti parlama yapmadı, ama mat bir görünümde vermedi sağlıklı bir görüntü veriyor. Kapatıcılığı çok güzel. Kısacası ben çok memnun kaldım alışverişimden.