kötü olmuş.. bu siteyi bilmiyordum. gerçekten en güzeli bildiğin yerden almakOrdakiler orijinaller de ben ucuza getireyim demiştim.gerçi ucuz da olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kötü olmuş.. bu siteyi bilmiyordum. gerçekten en güzeli bildiğin yerden almakOrdakiler orijinaller de ben ucuza getireyim demiştim.gerçi ucuz da olmadı
Bende n11 den aldım fırçalarımı piyasa fiyatına göre çok daha ucuzlardı ve orjinal ürün geldi bana satıcının profiline dikkat etmek lazım zaten ben aldıktan sonra pahalanmıştı ben bi sorun yaşamadımOrdakiler orijinaller de ben ucuza getireyim demiştim.gerçi ucuz da olmadı
Profile baktım ama dikkatlice incelemedim.Lakin bir sorun yok gözüküyordu.iyi bir ders oldu bana.siteye şikayet ettim geçen hafta.ama dönen olmadı henüz.Bende n11 den aldım fırçalarımı piyasa fiyatına göre çok daha ucuzlardı ve orjinal ürün geldi bana satıcının profiline dikkat etmek lazım zaten ben aldıktan sonra pahalanmıştı ben bi sorun yaşamadım
evet maalesef feci fiyatı. ama bugün kullandım. gerçekten değer
Canım o iş bitmiş ne yazıkki bi daha dönen olmaz bence çünkü bu tür sitelerde satış sonrası müşteri memnuniyetine verilen önem sıfır ne yazıkki,geçmiş olsunProfile baktım ama dikkatlice incelemedim.Lakin bir sorun yok gözüküyordu.iyi bir ders oldu bana.siteye şikayet ettim geçen hafta.ama dönen olmadı henüz.
Öyle öyle.bir beklentim yok.Canım o iş bitmiş ne yazıkki bi daha dönen olmaz bence çünkü bu tür sitelerde satış sonrası müşteri memnuniyetine verilen önem sıfır ne yazıkki,geçmiş olsun
Bu ne?ne işe yarıyor?nerden aldın?Eki Görüntüle 1679553
Sonunda noel serisi geldii ve hemen kaptımm:) 3 al 2 öde vardı.
İçerisinde sıvı olan şişeler parfüm.. Vücut spreyi diye geciyor ama parfüm gibi kalıcılar. Diğeri de vücut losyonu.Bu ne?ne işe yarıyor?nerden aldın?
Hımmm güzeeeel.Teşekkürler canımm :*İçerisinde sıvı olan şişeler parfüm.. Vücut spreyi diye geciyor ama parfüm gibi kalıcılar. Diğeri de vücut losyonu.
Bath&body works magazasından aldım. İstanbul ve Ankara da magazaları var. Eğer şehrinde yoksa mağazaları arayıp telefonla sipariş verebiliyorsun.
Rica ederim canımHımmm güzeeeel.Teşekkürler canımm :*
49 tl idi sanırımKızlar bişi soracağım, The Balm'ın nude tude ve nude dude paletleri gratiste indirime girince fiyatı en fazla kaça kadar düşüyor?
Çok fazla makyaj yapan biri değilim ama bayılıyorum o paletlere tam benim renklerim.. Daha uygun olsaymış keşke fiyatı :/49 tl idi sanırım
Valla canım tavsiye ederim şiddetle.son kuruşuna kadar hak ediyor :))Çok fazla makyaj yapan biri değilim ama bayılıyorum o paletlere tam benim renklerim.. Daha uygun olsaymış keşke fiyatı :/
Alacağım zaten kafaya koydum artık :)Valla canım tavsiye ederim şiddetle.son kuruşuna kadar hak ediyor :))
Al al.24 Kasım Öğretmenler Gününde indirim olur mutlaka.:))Alacağım zaten kafaya koydum artık :)
Yarıyıl tatiline kadar almam mümkün değil Etrafımda hiiiiç gratis ya da benzeri bir yer yok, onu geçtim kozmetik satan bir yer yok, görev yerimdeyim. Belki birine aldırırım ama bu fırsatı kaçırmamam lazım.Al al.24 Kasım Öğretmenler Gününde indirim olur mutlaka.:))
Ah canıııım :/ aldır birine.kargolasın sana :)) bekleme o kadar.2-3 tane k adar da far ve karıştırma fırcası aldır.youtube tan makyaj videoları izle ve uygula.:))Yarıyıl tatiline kadar almam mümkün değil Etrafımda hiiiiç gratis ya da benzeri bir yer yok, onu geçtim kozmetik satan bir yer yok, görev yerimdeyim. Belki birine aldırırım ama bu fırsatı kaçırmamam lazım.