Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya renkli rimel almak istiyorum hangi markayı tavsiye edersiniz?
astrea ve yelız yelız canım aldıklarınızı güle güle kullanın..
emily kalmelerden seri yaptım vallahi bi kahverengi ve gri tonu kaldı onuda yarın çıktığımda alıcam.annem çok yumuşacık ve kolay sürülüyo ve uzun süre dayanıyor bayıldım yanı.
yelızım bi burberyy weekends gördüm hayatım bayılırım o kokuyo herkese artık sıradan gelebilir ama hala benım için çekıcı bir koku..
canım o rujun rengi ne hakketen ne güsel çıkmış rengi.fotoda mı öle gözüküyooo
güle güle kullanın kızlarr
güle güle kullan yelizcim.avonun ruju çok tatlı duruyor kaç numara?daha önce kullanmışmıydın?memnunmusun?ay ne çok sordum
astrea ve yelız yelız canım aldıklarınızı güle güle kullanın..
emily kalmelerden seri yaptım vallahi bi kahverengi ve gri tonu kaldı onuda yarın çıktığımda alıcam.annem çok yumuşacık ve kolay sürülüyo ve uzun süre dayanıyor bayıldım yanı.
yelızım bi burberyy weekends gördüm hayatım bayılırım o kokuyo herkese artık sıradan gelebilir ama hala benım için çekıcı bir koku..
canım o rujun rengi ne hakketen ne güsel çıkmış rengi.fotoda mı öle gözüküyooo
güle güle kullanın kızlarr
pılarcığım sf 249da eklediğin estenin soldaki allığının numarası kaç nedir,o pamukşekeri pembesi değil demi,burda süper durmuş,bir de fiyatı kaç parea.s.
bu deborah markasını hiç görmedim ya gördüysem de hatırlamıorm niirelerde var acabeee:)
pilarcım versacenin resimlediğin ürününü aldın mı düşünüorm demiştin
farı fondoten fırçasını ve allık fırçasını sevilden aldım farın adı sevilla:)hemen denedim güzel!