Bende pullanma olmadı ama benimde aklıma gelmedi değil sonuçta içinde pudra var ve köpük olarak geçiyor , sıvı emiciliğinde değil mutlaka , ilk denediğimde pullanma olmadı ama ilerde pullanma olurmu diye kızı soru yağmuruna çektim , kız bana bu tarzda içinde pudra içeren kapatıcılar hatta bazı allıklarda ürünü saklama sıcaklığı ve kullanma ömrüne bağlı pullanma olur dedi. Oda sıcaklığında saklaman gerekiyor dedi , sürerken cilt ısını arttırarak emiciliği arttırabilirsin dedi.
Bana kalırsa da makyaj öncesi kullandığın nemlendiricinin önemi çok büyük , yüzümde yağ gibi kalan nemlendirici sürüp makyaj yaptığımda sanki o makyaj akıyo , tutunmuyo , pütür pütür kalıyo yüzde ama cildimin tamamen emdiği bir nemlendirici tutuşu daha fazlalaştırıyor ve mat makyaj ürünlerinin matlığını da ayarlıyor.
Acaba denediğin ürün uzun süre kullanılan yada ağzı açık kalan bir ürünmüydü (testerları biliyosun saklama koşullarına dikkat edilmiyor çok fazla ve rafta spot ışığı ve istenilen ortamlarda saklanamıyor), yüzünde nemlendirici varmıydı?