Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oy oy...biri filixi durdursun..! bende diorum piyasada neden ürün kalmadı diye..meğer hepsini sen almışsın :)) hepsini sağlıkla huzurla güzel günlerinde güle güle kullan..bende çilekten aldım bir iki bişe..onları yüklicem inşallah..
rujlardan cecile glossların sağ tarafında nude bir ruj var..çok hoş duruyor..markası ve numarası nedir acaba ?
kesinlikle canım..sizi bilmem ama bu kış benim için çok zordu..hastalıklar,moralsizlikler..Allah ağzımızın tadından ayırmasın..vallahi neşem yerine geldi cici cici kozmetikleri görünce.iyi etmişsin kampanyalardan faydalanmakla,güzel güzel sür sürüştür..canım teşkkr ederm indirimdeyken yıllık stok yaptım diyebilirim tabi kendimi durdurabilirsem
dediğin ruj rimmel in 700 nude delıght
herkes aldıklarını ağız tadiyla kullansın en önemi o zaten
canım güle güle kullan hepisini, şu şey ne anlamadım, cam şişenin içindeki fondoten mi o ?
bu mac ve lancome ürünlerini nereden aldınız acaba ilk defa görüyorum bunlar sahte.lancome markasının böyle bir top allığı yok ve mac markasının da ''milk''diye bir fondöteni yok.