- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1)Missha M Shiny BB Krem
2)E.L.F Studio Allıklar
3)Revlon Photo Ready Fondöten Vanilla
4)Loreal HIP Jel Eyeliner Midnight Blue
5)Revlon Göz Kalemi
6)E.L.F Göz Kalemleri
7)Missha Perfect BB Krem No:21
Bu ürünleri kullandıktan sonra blogumda ayrıntılı bir biçimde bilgi vericem
kızlar güzel günlerde kullanın aldıklarınızı :) bunlarda benim adıklarımdan bazıları ;
Diorskin nude compact gel ... çok güzel bir ürün .
parfümüm
ojeler , paster matlaştırıcı
Bunlarda benim en son aldığım allıklarım...
bunlarda yeni cicilerim.bayıldım bu rujlara:87:
Eki Görüntüle 136350
kızlar topiği epeydir takip ediyorum ama yazamamıştım çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..
Bunlarda benim bu hafta aldıklarım aldıklarım
flormarın pretty serisinden göz farı ve şeftali rengi allık..yine flormarın long wearing serisinden 2 adet ruj aldım..l16 tam bir nude tam benlik l07 ise mat pembe arayanlara birebir diyebilirim harika bir rengi var fiyatı 9.50 tl allık ve far ise 7.50 tl..
Fondotenim ise maybelline dream satin liquid (21 nude) bu fondotenden oldukça memnunum verdiği renk çok iyi kapatıcılığı ise ortanın üzerinde diyebilirim fiyatı 30 tl
flaşsız;
kızlar bende meybilin mascara aldım pembe tombul olanından ay en sonunda aldım pazartesi denicem inşallah
waterproof mu canım ?Eki Görüntüle 145246 Bu rimeli aldım. Çıkarmakta çok zorlanıyorum var mı kullanan ?
ya malesef ben de bunun sarısının waterprofunu almıştım , ben de waterproof makyaj çıkarmak için lorealin 2 fazlı göz makyaj temizleycisi var onunla bile o kadar zor çıkıyor ki anlatamam..hiç sevmedim waterproofları kirpiklerim dökülüyor çıkartmaya çalışırken..bir daha waterproof hayatta almam....evet waterproof.
canım güle güle kullan , eyelinerların kahve ve laciverti ile ilgili yorumunu bekliyorum canım..ben de siyahı var eh işte..diğerleri renk veriyor mu silik mi duruyor?Hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın
Bunlarda benim elf cicilerim..bu sabah teşrif buyurdular..14ünde sipariş vermiştim..yinede hızlı geldi sayılır..:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
kızlar elf'ten alışveriş yapanlar hangi kartla yapıosunuz?? bnim visa banka kartım olurmu sizce illa kredi kartımı olmalı ?? ltfen çok acil..
canım güle güle kullan , eyelinerların kahve ve laciverti ile ilgili yorumunu bekliyorum canım..ben de siyahı var eh işte..diğerleri renk veriyor mu silik mi duruyor?
bir de küçük bir öneri ; studio serisinin fırçaları çok daha güzel..
visa olur mu bilmiyorum benim mastercard, zaten sen siparişlerini ver ,onayla , ödeme seçeneklerine geldiğinde o şıklar çıkar karşına, ordan anlarsın..
canım,benim kartım visa..ben yapıyorum sorunsuz..hatta sanal kart çıkarttım..limit aktarıyorum oraya alışveriş tutarı kadar..alışverişi yapınca limit sıfıra iniyo zaten..gayet güvenli.
kızlar cvplarınz için Tsk ederm ama bnmki kredi kartı deil bnka kartı bi sorun olurmu acaba??ayrıca paypalm var..
ben de sanal kart ya da paypalle yapıyorum..şu sanal kart işi çok canımı sıkıyor ama her defasında yeni şifre vs..sıkılıyorum uzun sürüyor..sanırım sen yanlış alıntıladın arkadaş sormuştu..