- 15 Mart 2010
- 1.588
- 2
aynı serinin 113 numarasını kullanıyorum, harika bir pembe ,yaz kış kullanılır bir renk..tavsiye ederim..üstelik yapış yapış değil bu seri..
canım ben de çok sewiorum bu seriyi mükemmel aynen katılıyorum fikirlerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı serinin 113 numarasını kullanıyorum, harika bir pembe ,yaz kış kullanılır bir renk..tavsiye ederim..üstelik yapış yapış değil bu seri..
dudak stiği..çok etkili bişi ama..benim çok nadirdir bi üründen memnun kalıpta bi kaç paket falan kullandığım..
Roc'un göz altı kremini, yüz kremini vs. kullanıyorum ama dudak stiği olduğunu bilmiyordum en kısa zamanda alayım çünkü dudaklarım çok kuru ve ara ara uçuk oluyor umarım bende memnun kalırım.
yeni aldım bu rimeli ve çoooooooook memnun kaldım tawsiye ederim
kesinlikle denemelisin...
güle güle güzel günlerde kullan..bende kullanıyorum ve şahane bir rimel bence de.10 liralık diye küçümsemiştim alırken ama vallahi lancome'a falan bin basar..birde şimdi 5x look çıkmış pastelin acaba o nasıl çok merak ediyorum..
kızlar pastel golden rose flormar dan kırmızı ruj arıyorum varmı önerisi olan diğer markaları bulamıyorum birde cecile var tabii
canım nerden aldın sana özel indirim mi yoksa genel mi