- 22 Haziran 2009
- 121
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düş maşallah kız bütün kk ya yeter o kremler:90:hepsini güle güle kullan allığının rengide çok güzell
nedense burda birbirini tanımış kişiler birrbirlerine yazıolar.. bizde birşeyler paylaşıorz ilgilenen yok kırıldım..
nedense burda birbirini tanımış kişiler birrbirlerine yazıolar.. bizde birşeyler paylaşıorz ilgilenen yok kırıldım..
ben de sendenim canım. olsun biz de kendi alemimizde takılırız=)))))
Uploaded with ImageShack.us
Kızlar sizlerin tavsiyeleri ve beğenilerine güvenerek aldığım fondotenim,eyelinerım ve gözaltı kapatıcım...
Mağazada ki satış yapan bayanın tavsiyesi ilede Lorealin yüz temizleme jelini aldım.
:) fondoten ve eyelinerı ilk kez kullancam umarım sürmesini becerebilirim...
mrhaba arkadaslar kırmızı ruj ve griy ,siyah far almayı düşünüyorum gece makyajında cok hos duruyor sizin önerebilecekleriniz varmı
Eki Görüntüle 118852 kızlar ben de eklemek istedim. geçen gün farlarımın olduğu çekmece düştü ve en sevdiğim üç farım kırıldı=(((( çok üzüldüm. kocişim dayanamamış benim için gidip innova nın gri renk farını almış.
attınmı yoksa inglotttan duraline alarak kırılan farları eyeliner gibi kullanabilirsin
herkes aldıklarını güle güle kullansınn..
canım fondoten ve kapatıcı ne kadar ? sanırım likit kapatıcı değildir o dimi ?
bu sayfada haber veririm canım..takipte ol..
bir yanağına 02,diğerine 03 dene, karar verirsin ..netten mi alacaksın?
canım indirim olmadı galiba değil mi ? ben genelde her yerde maybelline 3 al 2 öde gördüm..flormarı göremedim hiç..
ben sevmedim bakalım sen sevicek misin çatlayan oje :)aynen canım, indirim olmadı karfurda..flormar da da yoktu indirim filan..maybelline de vardı evet..
artık 14 şubata saklıyalım indirim hevesimizi..
alix avien in çatlayan ojesinden aldım..ilk defa tarzımın dışında bir oje oldu..