Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan canım allığın bir benzeri var ben de..rujunu merak ettim , ne kadar fiyatı ?
tourmalinecim teşekkür ederim..13 lira rujun fiyatı..
teşekkür ederim..ilk fırsatta alıcam o seriden , cecileyi çok seviyorum..
güle güle kullan, üsteki far paletinin aynısı bana elften hediye gelmişti çok seviyorum onu :))yeni gelen elf ürünlerim
sihirli rujum
güle güle kullan, üsteki far paletinin aynısı bana elften hediye gelmişti çok seviyorum onu :))
en altaki yeşil rujdan ben de almak istiyorum ya nerede satılıyor ki o ?
sağol canım...
bazı kozmetikçilerde ve 1 milyoncularda satılıor.sihirli ruj dersen yardımcı olurlar sana...
peki canım şu ara pek bir moda,hatta pastel de çıkarmış dudağa sürünce dudak doğal pembe oluyormuş ama onunki yeşil değil sanırım =))
güle güle kullan, üsteki far paletinin aynısı bana elften hediye gelmişti çok seviyorum onu :))
en altaki yeşil rujdan ben de almak istiyorum ya nerede satılıyor ki o ?
yeni gelen elf ürünlerim
bu farın sürümü ve yapısı nasıl acaba?bir de fiyatı?
yani kıyaslayacak olursak..flormarın ve golden rosenin bazı far çeşitleri gayet kaliteli, onlar gibi mi?
yeni gelen elf ürünlerim
bu farın sürümü ve yapısı nasıl acaba?bir de fiyatı?
yani kıyaslayacak olursak..flormarın ve golden rosenin bazı far çeşitleri gayet kaliteli, onlar gibi mi?
tatlım bu bana elften hediye geldi fiyatı 3.5 sanırım verdiği ışıltı güzel ama toz toz dökülüo bence flormar daha kaliteli