Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markofoniden ısmarladıklarım geldi ve rujun rengine bayıldım bence çok doğal bi renk. Diğer dudak nemlendiriciside hoşuma gitti.
Sürekli kuruyan dudaklarıma geçici bir çözüm ama olsun:)
Nilcim sende ısmarlamıştın seninkiler eline geçtimi ?
aa ne güzel hemen gelmiş ,daha benimkiler gelmedi canım ,sevindim memnun kalmışsın ..ben fondötenini de almıştım,nette mac iyi kıyaslamışlar bakalım ,umarım iyidir o da..
güle güle kullan canım
bunu aldım siyah, içinde çok az gri simler var o kadar güzel simsiyah ıslak duruokiii
Eki Görüntüle 114135 Eki Görüntüle 114135 Eki Görüntüle 114135
hepiniz iyi günlerde sürüp sürüstürün aldiklariniz güzelliginize güzelliginize güzellik katsin :81::81:
bunlarda benden ...
diorskin nude fondoten 30 nr medium beige
diorblush allik 943 nr framboise
canlar carrefur yada migrosta yılbası indirimi olacak mı biliyormusunuz?
özel günlerde %50 indirim oluyordu
haber verirseniz cok iyi olur
Selam kızlar hatırladınımız mı annelerimizin zamanında çok modaydı bu rujlar sihirli ruj yeşil görünümde ama sürünce pembe oluyor tesadüfen karşıma çıkınca bende bugün aldım çok dagal güzel bir pembe
düş güle güle kullan silver rain'in kokusu nasıl ben de sipariş vardim henüz gelmedi de
bu arada herkes cicilerini güzel günlerde kullansın
güle güle kullan canım,aslında az ama öz almak lazım böyle,içinde huzurlu olur cildime zarar verir mi diye düşünmden.hepiniz iyi günlerde sürüp sürüstürün aldiklariniz güzelliginize güzelliginize güzellik katsin :81::81:
bunlarda benden ...
diorskin nude fondoten 30 nr medium beige
diorblush allik 943 nr framboise