Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar doğal durmuş gerçekten, bunlar kaç gayme? bir de tek kullanımlık mı acep ?
canım hıç takma tırnak gıbı durmuyo bende tırnak uzatamıyanlardanım cabuk kırılıyo ama takma tırnakta kullanabılecegımı dusunmuyorum malum ev işleri felan ama sende cok hoş durmus kendı tırnagınmıs gıbı
ilarzum sen de güle güle kullan canummm
çok doal duruyorlar ciddeenn
teşekkür ederim bebişimmm
alix ilk defa aldım ben,sürerken zorlanıyorum ama rujdan mı renkten mi bilemedim
bulaştı mı taştı mı asla temizlenmiyo kötü duruyoohaoldumsmile
çok teşekkürler lokma tatlısım (üzeri çikolatalı)
hayatım ya 21,90 yada 24 falan içinde 24 tane var. ben bunarı alırken takma tırnak çıkartıcı da gördüm watsonta onu denerim yapıştırıcı izini çıkarmak için tekrar kullanırım yani denerim en azında başarılı olursa size de bildiririm
2 kere banyo yaptım, iş yerinde bulaşık da yıkıyorum iyi durumdalar şu an:)[/B]
ilarzu kendı tırnagın gıbı durruyo,cok guzel gule gule kullan:)
benım tırnaklarımla zorum sorunum yok ama acıl durumlarda cok guzel bı kolaylıkk
vaaaaayy.. o kaaaa sağlam yanii..çok iyiymiş yaaa..:lepi:
kontes aynı kutunun kahvesı var bende,cok kararsız kalıp almıstım ama kullanıslı memnunum seffaf degıl ama benımkısı ıcı hıc gozukmuyor
rujun rengıne bak ya,gule gule kullan,
canım güle güle kullan..şu ara bir sürü ruj almışsın, ruj krizin tuttu demekki senin de :) benim de genelde allık krizim tuttuo bir sürü alıveriyorum..
çikolata gibi ne güzel o rujun rengi öyle ya dudakta duruşunu da bir ara koyarsın dimi canım, çok merak ettim..
off eed ruj krizim çok olur benimm
en çok ruj kullanıyorum çünkü kaydirigubbakcemile3
tabiki de koyarım kuşumm
azcık solgun gösteriyor yüzü ama dolu dolu ağır bir göz makkajı ile güsel gdicek gibiikaydirigubbakcemile5
hayatım ya 21,90 yada 24 falan içinde 24 tane var. ben bunarı alırken takma tırnak çıkartıcı da gördüm watsonta onu denerim yapıştırıcı izini çıkarmak için tekrar kullanırım yani denerim en azında başarılı olursa size de bildiririm
2 kere banyo yaptım, iş yerinde bulaşık da yıkıyorum iyi durumdalar şu an:)
kuzenakannehir
gercektende cok ıyıymış bi daha watsonsa ugrarsam bı bakınım ya alırım olmasa denemekte fayda var ozel gunlerde felan ıyı olur yerimseniben
kuzenakannehir
o kadar doğal duruyoki,inan söylemesen ben bile anlamam:asigim:
kesinlikle tavsiye edilir bir ürünhihoyyyt
güle güle kullan bitanemopuyorumnanaktançok yakışmış güzel ellerine
Hayırlı olsun cicilerin:) Sormadan edemeyeceğim makyaj malzemelerı için olan kutuyu nereden aldın? ve fiyatı nedır?:)
kuzenakannehir
o kadar doğal duruyoki,inan söylemesen ben bile anlamam:asigim:
kesinlikle tavsiye edilir bir ürünhihoyyyt
güle güle kullan bitanemopuyorumnanaktançok yakışmış güzel ellerine
kontes hanim:hulya:
kutuların içi dolu halinide görmek istiyorum beğğn:jeyyar:
güle güle kullan tatlışımbayanssulusmile