- 16 Haziran 2008
- 5.174
- 2
süper olmuş güle güle kullan canım zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende dün aldım bunları.. ilk baştaki kaş kalemim PASTEL. kaş rengimle mükemmel uyum sağladı çok beğendim.. 4.5 lira falandı heralde...
beyaz olan göz kalemim, göz içine .. küçük gözleri daha büyük gösterdi rengide kireç gibi değil hoş bi duruşu var oda PASTEL..
fırçam rezalet sormayın 1-2 aya kadar bütün kılları dökülür heralde 1.5 liraya aldım.. şimdilik idare için ( param yetmedi yaww )
rimelim MAYBELLİNE ne alıcam ne alıcam diye düşünürken fiyatı uygun hemde çok güzel dedikleri için bide bunu deneyeyim diyerek aldım 12.5 lira... ( dedikleri kadar uzatmadı kirpiklerimi ama acaip dolgunlaştırıyo )
dıplinar FLORMAR .. 9.5 lira bildidiğiniz bişi zaten ...( buarada ben hep kalem kullanırdım ayliner ilk defa aldım daha sürmeyi bile beceremiyorum doğru dürüst ) bunun daha kolay sürüm yolunu bilen varsa anlatsın çok rica edicem..
şimdilik bu kadar .. topik için sağol canım...
hepinize makyajlı güzel günler dilerim kısslarr...
teşekkür ederim canlarrr
gülsen ve eva siz de güle güle kullanın kuşlarımm
canım gule gule kullan aldıklarını bende o rimelden kullanıyorum memnunum gercı ben daha önceden avon rımel kullandıgım ıcın ondan daha ıyı oldugunu dusunuyorum yerimseniben
flormar allıktan bende yeni aldım simli pembe ben çok memnunum çok güzel
kontess her ıkı allıktan bendede var golden rose degılmı sıyah olanlar ? flormar allıgı yenı aldım daha denemek nasıp olmadı sen memnunmusun acaba ?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bence de al dursun bi kenarda bidenesim:))
hayatımın baharı, başımın tacı, ekmeği tuza bandığım sevdiğim, ellerim senin güzel saçına yüzüne değme şerefine erişsin anam inşşallah bismillah
[/URL]
kızlar hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın görmeyeli doldurmuşsunuz yinebayanssulusmileaslında sizlerle paylaşmak istediğim birçok şey var zaman buldukça eklemeyi umuyorum.şimdi bunlardan bahsedeyim
1.sıradaki loreal'den çift taraflı kalıcı ruj 301 numara oldukça açık ve doğal tonlarda benim favori kalıcı ruj markam kesinlikle loreal fiyatı 37tl.
2sıradaki yves rocherden allık fırçası(kapağını neden açmamışsamkafamçokkarıştı)oldukça başarılı asansörlü olduğu için daha geç kirleniyoraklinialirimsmile fiyatı:27tl.
3.sıradaki youngblood mineral fondöten.glo-i.d ve everday denemelerimden sonra kesinlikle benim tenimde en iyi duran marka bu.şahane diyebilirim.herşeyi kapatıyor.canlı ışıl ışıl bir cilt.botox yada dolgu yaptrdığımı düşünenler bile olduki yok artıkkk-tatlicadiarzu-bendeki honey tonu.fiyatı 102tl.ama çilekte yarı yarıya:gitme:
4 ve 5ler lorealın maskaraları fiyatları 40küsür ama kampanyadan dolayı iki uçlu olanı beleşe geldiönce çift taraflı olanı sürüyorum ardından diğerini geçiyorum kavak kimin kirpiciklerim oluyor şiddetle tafsıye ederım:CüvCüv:
kızlar bende dün aldım bunları.. ilk baştaki kaş kalemim PASTEL. kaş rengimle mükemmel uyum sağladı çok beğendim.. 4.5 lira falandı heralde...
beyaz olan göz kalemim, göz içine .. küçük gözleri daha büyük gösterdi rengide kireç gibi değil hoş bi duruşu var oda PASTEL..
fırçam rezalet sormayın 1-2 aya kadar bütün kılları dökülür heralde 1.5 liraya aldım.. şimdilik idare için ( param yetmedi yaww )
rimelim MAYBELLİNE ne alıcam ne alıcam diye düşünürken fiyatı uygun hemde çok güzel dedikleri için bide bunu deneyeyim diyerek aldım 12.5 lira... ( dedikleri kadar uzatmadı kirpiklerimi ama acaip dolgunlaştırıyo )
dıplinar FLORMAR .. 9.5 lira bildidiğiniz bişi zaten ...( buarada ben hep kalem kullanırdım ayliner ilk defa aldım daha sürmeyi bile beceremiyorum doğru dürüst ) bunun daha kolay sürüm yolunu bilen varsa anlatsın çok rica edicem..
şimdilik bu kadar .. topik için sağol canım...
hepinize makyajlı güzel günler dilerim kısslarr...
Bir blog çekilişinden kazandığım parfüm setim :hooray:
Çok güzel kokuyorrrrr :asigim:
waowwwww hayırlı olsun tatlım güle güle kullan.