Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ya bişi soRcam resim kOymayı düşünüyordum ama 1oo mesajım oLmadı için koyamıyorum :KK43::KK43: dudaqa sürüLüyo böLe qörünmez qibi dudaqa sürdüqünde beyazlatıyormuş qibi duruO biLmem anLatabiLdim mi ki bilmiyorumkismile

biLmiyorum Ki canımmm dudaqına süRdüqündee beyazz qibi duRuO :S awaTarımı deqişem 1 dk. bilmiyorumkismile

daha ayrınTıLı oLanını koyam

anladım canım nasıl bir şey istediğini fakat ne yazık ki bir önerim olamayacak.bu renk bulursan bana söyle ben de alayım:roflol:
emme sana şöyle bir güzellik yapabilirim
şu ruj nedir?benzeri nedir canlar?öneri istiyoruzz:kedi:

Donutıımmmm güle güle kullan canım :)
Vallahi bu kadar muhabbetin üzerine, saçımı boyatmadığım halde meraklandım :))) sonucu bekleyenler arasında ben de varım :) Renk de sana yakışacak bence...

Kontesscim sen de ojeni güle güle kullan....

canım ınsallah :)))

Ya bişi soRcam resim kOymayı düşünüyordum ama 1oo mesajım oLmadı için koyamıyorum :KK43::KK43: dudaqa sürüLüyo böLe qörünmez qibi dudaqa sürdüqünde beyazlatıyormuş qibi duruO biLmem anLatabiLdim mi ki bilmiyorumkismile

anladım canım nasıl bir şey istediğini fakat ne yazık ki bir önerim olamayacak.bu renk bulursan bana söyle ben de alayım:roflol:
emme sana şöyle bir güzellik yapabilirim
şu ruj nedir?benzeri nedir canlar?öneri istiyoruzz:kedi:

kızlar burda ruj falan yok ki..ılla bu ton dıyorsanız lip primer alacaksınız kaydirigubbakcemile3

işin kotusu hosuma gıderse cıddı cıddı 2 ayda bır alacagım,aman içime sinsinde alayım.

canım fıyat skalan var mı ? cunku ben sana turk marka onermeyecegım.

canım ıstedıgım goruntuyu elde edebıleceksem fıyat olarak cokda dusunmem alırım sanırım. cunku bu gıdısle dogruyu bulana dek ıflas edecem eyvahedigeldismile

Canım bu konuda kesınlıkle haklısın.O zaman sana tavsiyem Dior Skin Nude Natural Glow Hydrating Makeup Fondoten.Yarısı mineral sudan bır fondoten bu.Kapatıcılıgı cok yuksek degil bu yuzden.Ama mutlaka ve mutlaka sunger uygulaması ısteyen cınsten..Rosy Beige no 32 var,bej ama alt tonu pembe agırlıklı bunu deneyebılırsın kanımca pembe ıstedıgın ıcın.

Canım bu konuda kesınlıkle haklısın.O zaman sana tavsiyem Dior Skin Nude Natural Glow Hydrating Makeup Fondoten.Yarısı mineral sudan bır fondoten bu.Kapatıcılıgı cok yuksek degil bu yuzden.Ama mutlaka ve mutlaka sunger uygulaması ısteyen cınsten..Rosy Beige no 32 var,bej ama alt tonu pembe agırlıklı bunu deneyebılırsın kanımca pembe ıstedıgın ıcın.
CANIM COKKK TESEKKUR EDERIM bayanssulusmileŞeniz Şeniz

X