- 18 Mayıs 2010
- 388
- 0
meraklısına ; claire's 48 numeroa.s.
QUOTE]
Kontes...bayıldım bu ojeye! tam sonbahar için uygun renk! güle güle kullan boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraklısına ; claire's 48 numeroa.s.
QUOTE]
Kontes...bayıldım bu ojeye! tam sonbahar için uygun renk! güle güle kullan boshayallersmile
saol kuşummmKontes...bayıldım bu ojeye! tam sonbahar için uygun renk! güle güle kullan boshayallersmile
Ya bişi soRcam resim kOymayı düşünüyordum ama 1oo mesajım oLmadı için koyamıyorum dudaqa sürüLüyo böLe qörünmez qibi dudaqa sürdüqünde beyazlatıyormuş qibi duruO biLmem anLatabiLdim mi ki bilmiyorumkismile
ay kontesscim cnm tam aradigim renk aliyim bari hihi oleyyyy cok guzel super yakismis ellerine. harika bi renk bu hihoyyythihoyyyt
Donutıımmmm güle güle kullan canım :)
Vallahi bu kadar muhabbetin üzerine, saçımı boyatmadığım halde meraklandım :))) sonucu bekleyenler arasında ben de varım :) Renk de sana yakışacak bence...
Kontesscim sen de ojeni güle güle kullan....
Ya bişi soRcam resim kOymayı düşünüyordum ama 1oo mesajım oLmadı için koyamıyorum dudaqa sürüLüyo böLe qörünmez qibi dudaqa sürdüqünde beyazlatıyormuş qibi duruO biLmem anLatabiLdim mi ki bilmiyorumkismile
işin kotusu hosuma gıderse cıddı cıddı 2 ayda bır alacagım,aman içime sinsinde alayım.
canım fıyat skalan var mı ? cunku ben sana turk marka onermeyecegım.
CANIM COKKK TESEKKUR EDERIM bayanssulusmileŞeniz ŞenizCanım bu konuda kesınlıkle haklısın.O zaman sana tavsiyem Dior Skin Nude Natural Glow Hydrating Makeup Fondoten.Yarısı mineral sudan bır fondoten bu.Kapatıcılıgı cok yuksek degil bu yuzden.Ama mutlaka ve mutlaka sunger uygulaması ısteyen cınsten..Rosy Beige no 32 var,bej ama alt tonu pembe agırlıklı bunu deneyebılırsın kanımca pembe ıstedıgın ıcın.
kontescim çok hoş duruo güle güle kullan canımmmmm
günaydınnn canlarrrr iyi haftasonları herkesee :)