Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya kızlar mail gelmıs,gıdecek olan var mı?

bir sonraki alısverıste de yuzde 20 ındırım vereceklermıs.

image001ip.jpg

Bana da dün tlf ettiler istinyepark mac ten gitmeyi istiyorum ama bakalım kısmet...

Aldıklarımı ekleyim dedim beceremedim önizlemede bi türlü çıkmadı eklediğim fotolar
oysa ilk kez de eklemiyorum resim foruma :dilcikar:
Topiği çıkmayan resimlerle kirletmeyim uzaktan bakmaya devam:a015:

Başardım:lepi:

Rimmel London Stay Matte Pudram
2783.jpg

Watsonsdan dudak koruyucu,pastel oje,flormar ruj 36 numero rengine bittim:asigim: emily dudak kalemi ve flormar göz kalemleri.
Ve hacı amcadan sürme:KK1:
2743.jpg

Bebaklarım ve kokusuna bittiğim duş jeli sırf kokusu için aldım kullanacağımı bile sanmıyorum açıp koklarım arada:KK1:
2768.jpg

bunlarda benim son çilek siparişim bayramdan önce elime ulaştı resmi anca yüklüyorum
mac ruj,ck ruj :) locitane badem elma kremim ve ck mineralli pudram :)
henüz mac ve ck ruju denedim mac ruj sadece parıltı gibi geldi pek sevmedim renksiz gibi :KK43:(
ama ck güzel doğal hoş bi rengi var

Başardım:lepi:

Rimmel London Stay Matte Pudram
2783.jpg

Watsonsdan dudak koruyucu,pastel oje,flormar ruj 36 numero rengine bittim:asigim: emily dudak kalemi ve flormar göz kalemleri.
Ve hacı amcadan sürme:KK1:
2743.jpg

Bebaklarım ve kokusuna bittiğim duş jeli sırf kokusu için aldım kullanacağımı bile sanmıyorum açıp koklarım arada:KK1:
2768.jpg

güle güle kullan tatlımbayanssulusmile
bunlarda benim son çilek siparişim bayramdan önce elime ulaştı resmi anca yüklüyorum
mac ruj,ck ruj :) locitane badem elma kremim ve ck mineralli pudram :)
henüz mac ve ck ruju denedim mac ruj sadece parıltı gibi geldi pek sevmedim renksiz gibi :KK43:(
ama ck güzel doğal hoş bi rengi var

ooo canımcım en sonunda badem elma kremini almışsın umarım memnun kalırsın güle güle kullan hayatımzemuszemus

lipglosscum , magrentacım güzel günlerde kullanın opuyorumnanaktan
donutum yorumunu heycanla bekliyorum canımmŞenizeğer güzel dersen ben de alayım aklinialirimsmileyakında yicem renkli nem. zatenkaydirigubbakcemile3

canım su anda yorumumu yapabılırım :) aksama swacthlarım :)

Saat sabah 6.30 da surdum.

Yapısı gayet yogun hatta fondoten kıvamında dıyebılırım.

Kapatıcılıgı su ana kadar gordugum en kapatıcı renkli nemlendirici.

Eğer mat bir görünüm istiyorsanız asla mat degil,hafif bir parlaklıgı var.

Genel olarak bakınca cildiniz benim gibi en sağlam matlaştırıcıyla bile 1 saat dayanan cok yaglı bir ciltse
matlaştırıcı ozellıgı yok,hayalkırıklıgına ugrarsınız dıyeyım :))

Sonuc olarak cildiniz cok cok cok yaglı degilse,cok cok cok guzel ve kapatıcılıgı olan bir ürün :)))

canım çok teşekkür ederim swatchını eklediğinde ikisini kopyala yapıştır yaparım olumunekankayizsmile
edit olmadığı için neeyysssssehhhh:enbuyukkk: bölük pörçük olmasın :CüvCüv:
ozaman bende parlamaz , normal benim cildim ara ara yağlanıyor ,
peelinde alacaktım onuda alıyım strawdan, çok mersi donutum hihoyyyt

sanırım bi daha ebayden almayacağım daha kargolamamış rujlrımı , paramı geri isteyeceğim , abdli değilmi işte hep sömürü hem sömürüalsanaalsanasmile

lipglosscum sen de güle güle kullan canım şu bebaktan bende de var ama yaz diye kullanmıyorumm yaww :)

lattecim çilekten daha ucuza aldım valla tbs kremlerim biter bitmez başlıyorum :)))))))özledim seni nerelerdesin bakem :)

donutcum canım benim nie daha önce demedin yahuuu ama beğendim bi parlatıcıya 20tl vermesem daha çok beğenirdim :)

lipgloss ,magrenta ciciler güzel boshayallersmile
,iyi,günlerde kullanın şu acı bademleri ben eczaneye sordum du bayan
bana kesinlikle cildinde kullanma dedii yaaa ama çoğusu kullanıyor ,
bende meraktan çatlıyorum kafamçokkarıştı

donut um iyi olmana sevindim tatlım haklsıın tatil
uzuuuunnn sürdü bugün çıkışımın tam birinciş ayı :):) :lepi::lepi:
ne dinlenmişim ammmaaaa olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

lipglosscum sen de güle güle kullan canım şu bebaktan bende de var ama yaz diye kullanmıyorumm yaww :)

lattecim çilekten daha ucuza aldım valla tbs kremlerim biter bitmez başlıyorum :)))))))özledim seni nerelerdesin bakem :)

donutcum canım benim nie daha önce demedin yahuuu ama beğendim bi parlatıcıya 20tl vermesem daha çok beğenirdim :)

canım renkli nemlendiriciyi mi diorsun,valla ne bıleyım mirmirmirmir

hemen hemen hergün topicteyim ama gisli gisli izliyorumkaydirigubbakcemile3
canım çileğin bana gönderdiği sizi özlüyoruz mailini kullanmadığıma okadar pişmanımki:gitme:
neyse bidaha yollarlar İnşallah
06600224702.jpg

bende bunu alıyım diorum çilektenboshayallersmile

canım renkli nemlendiriciyi mi diorsun,valla ne bıleyım mirmirmirmir
yok güzelim ruj için o seri öle demişin yaaa ondan dedim :) yanlış mı anladım acep :p ah şu diti kim kaldırdıysa hehehe
hemen hemen hergün topicteyim ama gisli gisli izliyorumkaydirigubbakcemile3
canım çileğin bana gönderdiği sizi özlüyoruz mailini kullanmadığıma okadar pişmanımki:gitme:
neyse bidaha yollarlar İnşallah
06600224702.jpg

bende bunu alıyım diorum çilektenboshayallersmile

lattecim gizli olma ama özlüom seni be hacııı :p sen biraz daha bekle yollarlar heralde 6 ayda bir alışveriş yapınca yolluolar herlade ben ilkini aralıkta yapmıştım hehehe :p
ne alcan çilekten göremedim :KK43:

X