- 30 Nisan 2008
- 435
- 0
- 44
ya kızlar mail gelmıs,gıdecek olan var mı?
bir sonraki alısverıste de yuzde 20 ındırım vereceklermıs.
Bana da dün tlf ettiler istinyepark mac ten gitmeyi istiyorum ama bakalım kısmet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar mail gelmıs,gıdecek olan var mı?
bir sonraki alısverıste de yuzde 20 ındırım vereceklermıs.
Bana da dün tlf ettiler istinyepark mac ten gitmeyi istiyorum ama bakalım kısmet...
İst olsaydım bende sizinle gelmek isterdim :sinifsinif:
Başardım:lepi:
Rimmel London Stay Matte Pudram
Watsonsdan dudak koruyucu,pastel oje,flormar ruj 36 numero rengine bittim:asigim: emily dudak kalemi ve flormar göz kalemleri.
Ve hacı amcadan sürme
Bebaklarım ve kokusuna bittiğim duş jeli sırf kokusu için aldım kullanacağımı bile sanmıyorum açıp koklarım arada
lipglosscum sen de güle güle kullan canım şu bebaktan bende de var ama yaz diye kullanmıyorumm yaww :)
lattecim çilekten daha ucuza aldım valla tbs kremlerim biter bitmez başlıyorum :)))))))özledim seni nerelerdesin bakem :)
donutcum canım benim nie daha önce demedin yahuuu ama beğendim bi parlatıcıya 20tl vermesem daha çok beğenirdim :)
lipglosscum sen de güle güle kullan canım şu bebaktan bende de var ama yaz diye kullanmıyorumm yaww :)
lattecim çilekten daha ucuza aldım valla tbs kremlerim biter bitmez başlıyorum :)))))))özledim seni nerelerdesin bakem :)
donutcum canım benim nie daha önce demedin yahuuu ama beğendim bi parlatıcıya 20tl vermesem daha çok beğenirdim :)
yok güzelim ruj için o seri öle demişin yaaa ondan dedim :) yanlış mı anladım acep ah şu diti kim kaldırdıysa hehehecanım renkli nemlendiriciyi mi diorsun,valla ne bıleyım mirmirmirmir
hemen hemen hergün topicteyim ama gisli gisli izliyorumkaydirigubbakcemile3
canım çileğin bana gönderdiği sizi özlüyoruz mailini kullanmadığıma okadar pişmanımki:gitme:
neyse bidaha yollarlar İnşallah
bende bunu alıyım diorum çilektenboshayallersmile