Renk yanıltıyor sanırım canım benim,tenkit etmek ıcın soylemedım seni :)
Ben tatlıdan ziyade guzel sıfatını kullanacagım sanırım :)
göksu o resmi ya küçült yada sil bebem o ne öle dana gibi kız tüm sayfayı kapladı
kendi mesajlarımızı bile düzeltme imkanımızı elimizden aldılar SuLtanımm :1no2:
Üzgünümm sen el atıciin artık silebilirsin a.s
aldığın kaleme hasta oldummm zaten senin dudaklar gözlerin yanında parıl parıl parıldıyoooo
renk çok hoşşşş amma bana göre değil sanırım(küçüküm ya birazcık ) kaydirigubbakcemile2
ilarzu güle güle kullan, yakışmış sana :)
kız delü ben senin yaşındakilerde gördüm de biğendim aldım
cartlak değil o kadar rengi
ama senin rengin pembe cano
çıtırtakipçisiarzu
Ah tatlım denedimde o ışıkların altında pek anlamadım bilmiyorumkismile neyse böylede kullanırım opuyorumnanaktan Canım maskarası acayip güzel :lepi: Super volume dışında digerleri pek tutulmuyormuş. 2 al 1 ödeden yararlanmayı düşünüyorsan mutlaka bunuda bakmalısın.güle güle kullan canım keşke deneyip alsaydın yüzünde renge bakınca açık renk gibi geliyor ama deneyince gerçek ortaya çıkıyor :)))) maskarası nasıl ?
güle güle kullan cnm
Teşekkür ederim meleklerimmm :kedi:Güle Güle kullan canım ...
Canımmm Donutımmmm, okudum yorumunu, utandırdın beni vallahi :kedi:
Çooookkk teşekkür ederim canımın içi, senin nazarın değmez bana :))
yaa ben de görmek istiyorum saççççççççççç
Ben de bi kere denedim canım dediğin gibi yara yapmaya müsait :)))) fazla zorlamak istemedim ilk sefer için işe yarıyor fakat iyice buhara tutmak lazım şahsen bu havada çok sıcak yıkanmıyoruz fazal gözenekler açılmamıştı sanırım benimBu arada arkadaşlar aranızda The Body Shop'un siyah nokta aparatını merak edenler olmuştu...
Öyle çok çok iyi değil. Ama verilen parayı göz önüne alırsak (8 TL) alınabilecek bir ürün. Çok profesyonel bir uygulama beklemeyin ama alınabilir.
Bir de şöyle bir eksisi var. Yara yapmaya müsait bir uygulamaya neden oluyor... bilmiyorumkismile
Ah tatlım denedimde o ışıkların altında pek anlamadım bilmiyorumkismile neyse böylede kullanırım opuyorumnanaktan Canım maskarası acayip güzel :lepi: Super volume dışında digerleri pek tutulmuyormuş. 2 al 1 ödeden yararlanmayı düşünüyorsan mutlaka bunuda bakmalısın.
Teşekkür ederim meleklerimmm :kedi:
Ben de bi kere denedim canım dediğin gibi yara yapmaya müsait :)))) fazla zorlamak istemedim ilk sefer için işe yarıyor fakat iyice buhara tutmak lazım şahsen bu havada çok sıcak yıkanmıyoruz fazal gözenekler açılmamıştı sanırım benim
Hayatım geç kaldın, sildim ben ya bilmiyorumkismile
mafoldumben
Canım evet buhara tutmak şart. Benim gibi kılcal damarları gani gani olan arkadaşlar için buhar banyosu başa bela... Almadan önce bunu da hesaba katsınlar... eyvahedigeldismile