Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Renk yanıltıyor sanırım canım benim,tenkit etmek ıcın soylemedım seni :)

Ben tatlıdan ziyade guzel sıfatını kullanacagım sanırım :)

Hehehe ben kilo aldıkça suratım eblekleşiyor kaydirigubbakcemile3 Fotolarda da kilo farkı var, ondan da öyle gelmiş olabilir :))) Şimdi iyice küçüldü suratım kaydirigubbakcemile3

Donutım çok teşekkür ederim vallahi ikinize de... Bu ara kendimi pek iyi hissetmiyorum. İlaç gibi geldi söyledikleriniz :1hug:

göksu o resmi ya küçült yada sil bebem o ne öle dana gibi kız tüm sayfayı kapladı

kendi mesajlarımızı bile düzeltme imkanımızı elimizden aldılar SuLtanımm :1no2:

Üzgünümm sen el atıciin artık silebilirsin a.s
aldığın kaleme hasta oldummm zaten senin dudaklar gözlerin yanında parıl parıl parıldıyoooo

renk çok hoşşşş amma bana göre değil sanırım (küçüküm ya birazcık ) kaydirigubbakcemile2

kız delü ben senin yaşındakilerde gördüm de biğendim aldım

cartlak değil o kadar rengi

ama senin rengin pembe cano

çıtırtakipçisiarzu

kız delü ben senin yaşındakilerde gördüm de biğendim aldım

cartlak değil o kadar rengi

ama senin rengin pembe cano

çıtırtakipçisiarzu

kııızz ediii günlük nasıl sürem onu kafamçokkarıştı özel günlerde olur elbette o günleri saymadım da söyledim kullanamam die

en cırt pembeyi getir sürerim ama hastasıyım pembenin sempatiksalakcinni
markası şeysi neydi onun bi bakam bugün dayanamadım bak delikafadulden

deliiediiarzuuş naniknanik

Bu arada arkadaşlar aranızda The Body Shop'un siyah nokta aparatını merak edenler olmuştu...

Öyle çok çok iyi değil. Ama verilen parayı göz önüne alırsak (8 TL) alınabilecek bir ürün. Çok profesyonel bir uygulama beklemeyin ama alınabilir.

Bir de şöyle bir eksisi var. Yara yapmaya müsait bir uygulamaya neden oluyor... bilmiyorumkismile

güle güle kullan canım keşke deneyip alsaydın yüzünde renge bakınca açık renk gibi geliyor ama deneyince gerçek ortaya çıkıyor :)))) maskarası nasıl ?
Ah tatlım denedimde o ışıkların altında pek anlamadım bilmiyorumkismile neyse böylede kullanırım opuyorumnanaktan Canım maskarası acayip güzel :lepi: Super volume dışında digerleri pek tutulmuyormuş. 2 al 1 ödeden yararlanmayı düşünüyorsan mutlaka bunuda bakmalısın.

güle güle kullan cnm

Güle Güle kullan canım ...
Teşekkür ederim meleklerimmm :kedi:

İlarzum yerimmmmmmmm seni şu güzelliğe bak nasılda yakışmış
Yaaaaaa bende flormarın dudak kalemlerinden hiç memnun değilim, kalıcılık sıfır =( Sen kalıcılığını nasıl buldun bebem

Ben de bi kere denedim canım dediğin gibi yara yapmaya müsait :)))) fazla zorlamak istemedim ilk sefer için işe yarıyor fakat iyice buhara tutmak lazım şahsen bu havada çok sıcak yıkanmıyoruz fazal gözenekler açılmamıştı sanırım benim

bi swatch istesem çok mu şey istemiş olurum aceba?
çok merak ettim şimdi :))) yalnız kampanya haftasonu biticekti

Canım evet buhara tutmak şart. Benim gibi kılcal damarları gani gani olan arkadaşlar için buhar banyosu başa bela... Almadan önce bunu da hesaba katsınlar... eyvahedigeldismile

kuzen bayıldımkaydirigubbakcemile2
dudaklara zaten hayran kaldımrengi cidden süpermiş..bende alıcam bu seriden

Canım evet buhara tutmak şart. Benim gibi kılcal damarları gani gani olan arkadaşlar için buhar banyosu başa bela... Almadan önce bunu da hesaba katsınlar... eyvahedigeldismile

evet beimde aynı sorun var malesef okuduğum yerde banyodan sonra diye yazınca süper dedim ama bi kaç kez daha denemeden tam yorum yapmıym dedim :)

Olur tatlım buraya koyamam da özelden atarım sana.

Hadi ya tuhbilmiyorumkismile sık sık kampanya yapıyorlar zaten canım 2. bir kampanya uzun sürmez gibi.

Bahsettiğiniz siyah nokta aparatını acayip merak ettim cokacimcoookTahriş yapması hariç kullanımı rahat gibi görünüyor

magrenta bize uygun değil o alet kesin karar verilmiştir :))

Liv hassas bir tenin varsa tahriş etmeye çok müsait... Bu arada ben kaçırmışım, sen de cicilerini güle güle kkullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…