Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya kızlar birde bugün sevile gittim beylikdüzü migrostakine.shiseido pureness pudra dedim ama gördüğümden farklı bi pudra gösterdi bana görevli kızeyvahedigeldismile bide fiyatına 112 tl dedieyvahedigeldismile.bi yanlışlık var sizcede dimi ama?kesin anlamadı ne istedğimi üff sinir oluyom ya.en iyisi akmerkezekine gideyim ordaki görevliler daha bi bilgili gibi :sinifsinif:

lfbrls sagol canım cildim feci hassas bana yaramaz ama yinede demek istiyorum bilmiyorumkismile

pirhot shiseido pureness 112 olamaz kesin bir yanlışlık var

lfbrls sagol canım cildim feci hassas bana yaramaz ama yinede demek istiyorum bilmiyorumkismile

Canım o halde aklında kalmasın ve dene... Zaten fiyatı 8 TL. memnun kalmazsan da verirsin birine gider... boshayallersmile Ben kardeşime verdim mesela yerimseniben

ooo madem forum acılmıs,siftahı ben yapayım.Çilek siparişlerim

lancome 118,lancome tarracotta ve hediyesi ck ruj..

dsc03559q.jpg

dsc03560l.jpg

dsc03566j.jpg

Ayyyy Donuuuuuttttt sen o dudaklara ne sürsen gösteriyor yahuuuu maşallah :nazar: Üçü de çok yakışmış ama özellikle birinciyi ayrı bir beğendiğimi söylemeliyim :asigim:

Ay bi de bu hatun dudakları doldurtmayı filan düşünüyordu... :1shok: Hiç gerek yok vallahi Donutım, senin dudaklar şahaneeee :jeyyar:

ay donutcim renkler harika 3unu de cok begendim valla ayrica dudaklar sahane tatlim ya masallaaaaaaaaaaaaaa :nazar:a.s.:asigim:

canım tesekkur ederım,bir hat yaptırabılsem su dudaklarıma boshayallersmile

Ayyyy Donuuuuuttttt sen o dudaklara ne sürsen gösteriyor yahuuuu maşallah :nazar: Üçü de çok yakışmış ama özellikle birinciyi ayrı bir beğendiğimi söylemeliyim :asigim:

Ay bi de bu hatun dudakları doldurtmayı filan düşünüyordu... :1shok: Hiç gerek yok vallahi Donutım, senin dudaklar şahaneeee :jeyyar:

canım hala dusunuyorum,derdım zorum Doutzen,özenti miyim ??

Dudak konusunda evet kafamçokkarıştı

pirhotcum tesekkur ederım canım

kızlar buarada ck nin rujlar sahaneymıs ya,tamamen agırlıksızlar

X