Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Canım Pantene bir ara yarışma yapıyordu,o zaman gonderebılırdın

Ama su anda da bir ajansa foto gonderebılırsın,super olur.

Aslında bayramdan sonra İstanbul'a geleceğim. Bir fotoğrafçı arkadaşımla konuştum, fotolarımı çekicek. Onları gidip direkt elden vereyim belli başlı ajanslara...

Aaahh ah İstanbul'da okurken arkadaşlarım neredeyse saçımdan sürükleyip götüreceklerdi beni ajanslara. Yok dedim gitmedim. Şimdi uğraş dur... kafamçokkarıştı

GkSucum, Akitracım... Bir keresinde Donutım görsün diye albüme foto koymuştum, şimdi yok bilmiyorumkismile

Aslında bayramdan sonra İstanbul'a geleceğim. Bir fotoğrafçı arkadaşımla konuştum, fotolarımı çekicek. Onları gidip direkt elden vereyim belli başlı ajanslara...

Aaahh ah İstanbul'da okurken arkadaşlarım neredeyse saçımdan sürükleyip götüreceklerdi beni ajanslara. Yok dedim gitmedim. Şimdi uğraş dur... kafamçokkarıştı

Olsun canım geç olsun güç olmasın,şimdi yaparsın,cok da guzel olur :asigim:

fotoraf1448.jpg
niveadan gelen hediyelerim
fotoraf1454.jpg
eşimin bana aldığı doğum günü hediyesi bayıldım çok parlak ama resimde çıkmamış
fotoraf1455.jpg
siparişlerim nihayet geldi ama daha yarısı
fotoraf1459.jpg
avon super curlauos maskaram vücut pudram
fotoraf1460.jpg
herşeyim canım annemin aldığı doğum günü hediyem
fotoraf1461.jpg
son olarakta geçen ayın avon kataloğundan sipariş verdiğim çantam
güle güle kullan canım :) ohh hediyeler falan :))))
ya ben yanlış sektordeyım kızlar ya,kozmetık ıle ılgılı biriş yapmam lazımdı.Oyle cok ilgi duyuyorum ki anlatamam
ben de aynı fikirdeyim sektör değiştirmen lazım :)))
bende düşünüyorum bazen yanlış iş yapıyorum diye yaşam koçu olmam lazım yada desinger kozametik bakımla ilgilide bişi olabilir ama üstüne düşmüyorum ki:KK43:
Dur hadi bulayım da koyayım kaydirigubbakcemile3 Silerim siz baktıktan sonra kaydirigubbakcemile3

bende bekliommm çok merak ettim yahuuuu
benim saçlar uzamıo tırnaklar uzamıo destek almam lazım sanırım senin sırrın ne bakem :p

Kate Winslet Ne kaadar benziyoooo sanaaa sempatiksalakcinni
çok güzelsin canım saçlarına birşey diyemiyorum ben zaten :-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu Avon Care gloss'a bayılıyorum been pespembe oluyor sürünce çok hoş guclubacismile
Çantan da güzelmiş hayatım..
Küpenkleri de eşin almışş çuval alsa mutlu olur insan yaa bayanssulusmilekırmızı kırmızı :KK1:

Hepsini iyi günlerde kullan canım Şeniz
teşekkürler canımcım :) evet çok mutlu oluyo insan göksucum
güle güle kullan canım :) ohh hediyeler falan :))))
sağol magrentacım :)

Ahahaha canım benim çok sağolllll senin güzel görüşün o :kedi:
Kate e benzetiyorlar evet, bir de ben kendimi benzetsem kaydirigubbakcemile3

Yok yok katılmıyorum ben,Kate cok eblek yuzlu..

Lfbrisin canım senın yuzun cok daha narin,yorumumu yazdım fotografına :) daha fazla bırsey deyıp nazarım degsin istemiyorum :nazar:

Ahahaha canım benim çok sağolllll senin güzel görüşün o :kedi:
Kate e benzetiyorlar evet, bir de ben kendimi benzetsem kaydirigubbakcemile3

Ama çok tatlısın canımm inan ki opuyorumnanaktan

Allah'm çirkin şansı versinnn sana hemde en çirkininden :lepi:
Bir ömür sağlıklı mutlu ve huzurlu olman dileğiyle a.s.

Lfbrisin canım senın yuzun cok daha narin,yorumumu yazdım fotografına :) daha fazla bırsey deyıp nazarım degsin istemiyorum :nazar:

Ben kate benzetmesini ilk koyduğu 2 fotoğraf için söylemiştim ..

Daha sonra narin olanları koydu yerimseniben ama çok şeker bu kıız Şeniz

Kızlar burda konu dışı çok mesajlaşma oluyor ve bundan dolayı da bana şikayet geliyor. Lütfen konu dışı ve günaydın, naber, nasılsın gibi mesajlarınızı özel mesaj olarak atın birbirinize topiği amacından saptırmayalım güzeller öperim.

Canımmm Donutımmmm, okudum yorumunu, utandırdın beni vallahi :kedi:
Çooookkk teşekkür ederim canımın içi, senin nazarın değmez bana :))

Renk yanıltıyor sanırım canım benim,tenkit etmek ıcın soylemedım seni :)

Ben tatlıdan ziyade guzel sıfatını kullanacagım sanırım :)

Ama çok tatlısın canımm inan ki opuyorumnanaktan

Allah'm çirkin şansı versinnn sana hemde en çirkininden :lepi:
Bir ömür sağlıklı mutlu ve huzurlu olman dileğiyle a.s.

Canım benim, çok sağol, çok teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan Sen de çok tatlısın amaaaa opuyorumnanaktan Amin amiiinnn Allah hepimize çirkin şansı versin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

bu da benim yeni aldığım dudak kalemim ve dudakta duruşu flormar 714 nar çiçeği rengi canlar

ruj gibi de yumuşak parlatıcıyla da özel günlerde güzel gider parlatıcısız günlük çok hoş duruyor.

göksu o resmi ya küçült yada sil bebem o ne öle dana gibi kız tüm sayfayı kapladı

X