Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Pantene bir ara yarışma yapıyordu,o zaman gonderebılırdın
Ama su anda da bir ajansa foto gonderebılırsın,super olur.
GkSucum, Akitracım... Bir keresinde Donutım görsün diye albüme foto koymuştum, şimdi yok bilmiyorumkismile
Şeey biz de görelim diye şimdi de koyar mısın canım :lepi:
Aslında bayramdan sonra İstanbul'a geleceğim. Bir fotoğrafçı arkadaşımla konuştum, fotolarımı çekicek. Onları gidip direkt elden vereyim belli başlı ajanslara...
Aaahh ah İstanbul'da okurken arkadaşlarım neredeyse saçımdan sürükleyip götüreceklerdi beni ajanslara. Yok dedim gitmedim. Şimdi uğraş dur... kafamçokkarıştı
güle güle kullan canım :) ohh hediyeler falan :))))niveadan gelen hediyelerimeşimin bana aldığı doğum günü hediyesi bayıldım çok parlak ama resimde çıkmamışsiparişlerim nihayet geldi ama daha yarısıavon super curlauos maskaram vücut pudramherşeyim canım annemin aldığı doğum günü hediyemson olarakta geçen ayın avon kataloğundan sipariş verdiğim çantam
ben de aynı fikirdeyim sektör değiştirmen lazım :)))ya ben yanlış sektordeyım kızlar ya,kozmetık ıle ılgılı biriş yapmam lazımdı.Oyle cok ilgi duyuyorum ki anlatamam
Dur hadi bulayım da koyayım kaydirigubbakcemile3 Silerim siz baktıktan sonra kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canımcım :) evet çok mutlu oluyo insan göksucumŞu Avon Care gloss'a bayılıyorum been pespembe oluyor sürünce çok hoş guclubacismile
Çantan da güzelmiş hayatım..
Küpenkleri de eşin almışş çuval alsa mutlu olur insan yaa bayanssulusmilekırmızı kırmızı
Hepsini iyi günlerde kullan canım Şeniz
güle güle kullan canım :) ohh hediyeler falan :))))
sağol magrentacım :)
Ahahaha canım benim çok sağolllll senin güzel görüşün o :kedi:
Kate e benzetiyorlar evet, bir de ben kendimi benzetsem kaydirigubbakcemile3
Yok yok katılmıyorum ben,Kate cok eblek yuzlu..
Lfbrisin canım senın yuzun cok daha narin,yorumumu yazdım fotografına :) daha fazla bırsey deyıp nazarım degsin istemiyorum
Yok yok katılmıyorum ben,Kate cok eblek yuzlu..
Lfbrisin canım senın yuzun cok daha narin,yorumumu yazdım fotografına :) daha fazla bırsey deyıp nazarım degsin istemiyorum
Ama çok tatlısın canımm inan ki opuyorumnanaktan
Allah'm çirkin şansı versinnn sana hemde en çirkininden :lepi:
Bir ömür sağlıklı mutlu ve huzurlu olman dileğiyle a.s.