- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
cok memnunum livcim,inan bana fıyatına gore hayli ust klasmanda,dudakta agırlık yapmıor.
canım benım aldıgım black label serisi kokmuor,kokusuz :) ortuculugu yogun,saydam degıller.gayet guzeller,begenıyorum ben
iyi geceler kızlar.
bundan sonraki aldıklarınızıda güle güle kullanın.
ben artık olmıcam üyeliğimin sildirilmesini rica ettim.
donutum senle msn'den konuşuruz.
canım aslında aklımda round serisi vardı black serisinide düşüneyim o zaman =) sağol tatlım
donutcum sen ı.d minerals ın fondotenini kullanıyodun dimi?onun içinde bismut var diyolar acep doğrumudur.veya hala varmıdır.sen memnunmusun cnm ya.mineral fondoten almak istiom ama karar veremiyorum yabilmiyorumkismile
silinene kadar yazabilirim :)
donutum dün flormarı kullandım
519'u süper bişe aşık oldum ya ..
akşam çıkarken dışarı
dar bi kot ,topuklular bide ruj
ooooooooooo yeeeeeeeeeeee :)
donutcum sen ı.d minerals ın fondotenini kullanıyodun dimi?onun içinde bismut var diyolar acep doğrumudur.veya hala varmıdır.sen memnunmusun cnm ya.mineral fondoten almak istiom ama karar veremiyorum yabilmiyorumkismile
pirhot canım Donutcım ayrıca cevaplar ama benim de ID fondotenim var. Bismut nedir hiç bilmiyorum. Ama ben ondan da memnun sayılırım. Azıcık bir miktarla baya örtücülük sağlıyor ve doğal duruyor. Onunla sorunum bir süre sonra gözeneklerime dolması ve o kısımların pis gözükmesi...
oo super,bunu duyduguma sevindim.Gule gule sur bebısım
canım var evet bende,memnunum.Ama dogru fırca olmayınca tam felakete donusuyor mıneral makyaj olayı.
soyle bir makale buldum
"Evet, serideki bazı ürünlerin formülasyonlarında bizmut oksiklorit bulunmaktadır. Bu içeriği parlaklık verdiği ve ürünlerin performansını arttırdığı için kullanıyoruz. Ayrıca cildi yatıştırıcı özelliklerinin olduğu da bilinmektedir. Bismut oksiklorit kısa süre önce FDA onayı alan bir içeriktir."
acıkcası bare mineralste varmı yokmu dıkkat etmedim canım
everydays mineralsde yokmus balım
ya sen shiseido pureness alsana be kuzum bu kadar kasacagınaa,pureness adı ustunde.salisik asit var ıcınde sivilce dusmanı
oyyyyyyyyyyyyyyy sondaki dehşetmiş yahuuuuuuuuuuuuueyvahedigeldismile:kedi:boshayallersmilebayanssulusmile
Uploaded with ImageShack.us
buyur donutum swatchlar.
en üsttekiriflime bordo
2.avon ravishing red
3.avon eternal flame(bu renge bayıldım tam aradığım kırmızı. mat,pembelik, turunculuk yok)
oyyyy tembelim nick değiştirsen neden gidion özlers,in bizi bakkkiyi geceler kızlar.
bundan sonraki aldıklarınızıda güle güle kullanın.
ben artık olmıcam üyeliğimin sildirilmesini rica ettim.
donutum senle msn'den konuşuruz.
oyy ne güzel olmuşundur sen öleeeesilinene kadar yazabilirim :)
donutum dün flormarı kullandım
519'u süper bişe aşık oldum ya ..
akşam çıkarken dışarı
dar bi kot ,topuklular bide ruj
ooooooooooo yeeeeeeeeeeee :)
aa bak o da var sahi.bi clinique kapatıcı alcam senin tavsiye ettiğin hala alamadm ama bayram btsn bi hiç kaçarı yok.purenesss ne kadar cnm ?