canım ılk aldıgında 52 gibi birsey,ama sonra ıcını alıyorsun tek tek.ambalaja para odemıyorsun
ii fena değilmiş fiyatı ben logonaya 65 veriyodum .denemekte yarar var donutcum dimi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ılk aldıgında 52 gibi birsey,ama sonra ıcını alıyorsun tek tek.ambalaja para odemıyorsun
ya buarada body shop 57 yi koyacagım kimse tutmasın beni :))))
Gun ısıgında daha uçuk rengi kızlar
oyyyyyyyyyyyyyyy sondaki dehşetmiş yahuuuuuuuuuuuuueyvahedigeldismile:kedi:boshayallersmilebayanssulusmile
oyyyy tembelim nick değiştirsen neden gidion özlers,in bizi bakkk ((olmaz:kafamçokkarıştıolumunekankayizsmilesenağlama
oyy ne güzel olmuşundur sen öleeee
canım bende çok aradım ne alcağınma kaerar veremedim id zaten atık trye göndermiyormuş bi kaç eczaneye bak başka ne var die young mineral bir de fresh mineral varmış sanırım ama içerim önemli canım bende çok araştırdım deneme amaçlı elften ve body shoptan aldım havalar serinlesin biraz kullanmayı öğreneyim sanırım bella piere bakarım ya da o zamana kadar izmire mac açar ona bakarım :) diye düşünüyorum
id bare mineral bizmut içeriyormuş bene duydum malesef
iyi geceler kızlar bende bugün flormarn nail art serisinden mavi ve sarı ojesini aldım her rengini almalı çok güzel şekil yapıo hatta beyazını alcam hemen harika french yapılır bu fırçayla :) birde romandan elbise aldımmmm haftasonu gelmesin dayanamıyorum :)boshayallersmileeyvahedigeldismile
ii fena değilmiş fiyatı ben logonaya 65 veriyodum .denemekte yarar var donutcum dimi:)
oyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrr
heheheh aynı ben bende öleim bella piere pahalı mesela 80-90 gibi bişi cilt ürünü kullanmadığım için bana pahalı gelio yane yoksam cilt için para kıymak lazım sorun çıkmasın ama laışcaz be pirhotcum yüzümüze iyi bakmamız lazım :)evet cnm deneye deneye öğrencez aslında ama parayada kıyamıyom ya beğenmezsem diye.bu yüzden çok baş şişiriyom
tanı canım bence keısnlıkle dene balım,ama cok kapatıcılık bekleme bak.orta kıvam.
zaten dener ole alırsın kuzum
bu renkte cok guzel bir gun rengi magrentacım,bakın vaklla
Oyyyy kim tutar hatunumuuuu kaydirigubbakcemile3 Donutum senin dudaklar ne sürsen gösteriyor maşallaaaahhh
heheheh aynı ben bende öleim bella piere pahalı mesela 80-90 gibi bişi cilt ürünü kullanmadığım için bana pahalı gelio yane yoksam cilt için para kıymak lazım sorun çıkmasın ama laışcaz be pirhotcum yüzümüze iyi bakmamız lazım :)
zaten sen burda ruj manyaaaaa yapcan bizi hehhe
iyi geceler bayanlar artık yatayım ayakta uyuyorumboshayallersmile
body shop no 57 nolu ruju dene ama bak,senın dudakların guzel cok yakısacaktır
Güle güle kullan canım :)
Duş jelini tahmin edebiliyorum :))))
canım gule gule kullan cıcılerını kaydirigubbakcemile5
Guzellıkler ben geldımmmmmmmmm,tek tek okumadım sayfaları,hepınız cıcılerınızı gule gule kullanın.
Hepınızı cok cok ozlemısım !
b&m gerçekten çok değişikmiş tatlımm =)
iyi günlerde kullan inşşş
BMcim güzel günlerde kullan canım opuyorumnanaktan