Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya buarada body shop 57 yi koyacagım kimse tutmasın beni :))))
Gun ısıgında daha uçuk rengi kızlar

dsc03488y.jpg

oyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrr

oyyyyyyyyyyyyyyy sondaki dehşetmiş yahuuuuuuuuuuuuueyvahedigeldismile:kedi:boshayallersmilebayanssulusmile

oyyyy tembelim nick değiştirsen neden gidion özlers,in bizi bakkk :KK43:((:-)olmaz:kafamçokkarıştıolumunekankayizsmilesenağlama

oyy ne güzel olmuşundur sen öleeee

canım bende çok aradım ne alcağınma kaerar veremedim id zaten atık trye göndermiyormuş bi kaç eczaneye bak başka ne var die young mineral bir de fresh mineral varmış sanırım ama içerim önemli canım bende çok araştırdım deneme amaçlı elften ve body shoptan aldım havalar serinlesin biraz kullanmayı öğreneyim sanırım bella piere bakarım ya da o zamana kadar izmire mac açar ona bakarım :) diye düşünüyorum
id bare mineral bizmut içeriyormuş bene duydum malesef :KK43:

iyi geceler kızlar bende bugün flormarn nail art serisinden mavi ve sarı ojesini aldım her rengini almalı çok güzel şekil yapıo hatta beyazını alcam hemen harika french yapılır bu fırçayla :) birde romandan elbise aldımmmm haftasonu gelmesin dayanamıyorum :)boshayallersmileeyvahedigeldismile

evet cnm deneye deneye öğrencez aslında ama parayada kıyamıyom ya beğenmezsem diye.bu yüzden çok baş şişiriyom :KK43::KK43:

evet cnm deneye deneye öğrencez aslında ama parayada kıyamıyom ya beğenmezsem diye.bu yüzden çok baş şişiriyom :KK43::KK43:
heheheh aynı ben bende öleim bella piere pahalı mesela 80-90 gibi bişi cilt ürünü kullanmadığım için bana pahalı gelio yane yoksam cilt için para kıymak lazım sorun çıkmasın :p ama laışcaz be pirhotcum yüzümüze iyi bakmamız lazım :)
tanı canım bence keısnlıkle dene balım,ama cok kapatıcılık bekleme bak.orta kıvam.
zaten dener ole alırsın kuzum

bu renkte cok guzel bir gun rengi magrentacım,bakın vaklla

zaten sen burda ruj manyaaaaa yapcan bizi hehhe

iyi geceler bayanlar artık yatayım ayakta uyuyorumboshayallersmile

Oyyyy kim tutar hatunumuuuu kaydirigubbakcemile3 Donutum senin dudaklar ne sürsen gösteriyor maşallaaaahhh :nazar:

canımmm ohaoldumsmile

a.s.
a.s.

heheheh aynı ben bende öleim bella piere pahalı mesela 80-90 gibi bişi cilt ürünü kullanmadığım için bana pahalı gelio yane yoksam cilt için para kıymak lazım sorun çıkmasın :p ama laışcaz be pirhotcum yüzümüze iyi bakmamız lazım :)

zaten sen burda ruj manyaaaaa yapcan bizi hehhe

iyi geceler bayanlar artık yatayım ayakta uyuyorumboshayallersmile

ay banada yavas yavas musade kızlarrrr,opuyorummm guzel yanaklarınızdann

selam kızlar nasılsınız ? uzun zamandır pek giremedim ara ara yazdıklarınızı okuyabiliyorum..
bir parfümeride maybelline 3 al 2 öde kampanyası olduğunu gördüm..sanırım başka parfümerilerde de vardır ...

sarı tombul rimelden alıcam başka ne alınabilir sizce maybelline?

Son düzenleme:
Satın almadım ama güzel kankim Lyre bana süper bişey almış
görünce aşık oldum :)
renk renk cıvıl cıbıl farları birde pudrası,süngeri var
ayrıca en güzel olanıda her farın kendi içinde fırçası var :)

Dün gece sahurda Feshaneye gittik
orada doğal sabun satan bi stand vardı
sivilce ve izleri için sabun ve krem aldım
bi çok şeye faydası var
defne yaprayı zaten cilt problemlerine birebirmiş
nette araştırdım garlı sabunu saç ve cilt sağlına birebir diyo :)
bakalım faydasını görücekmiyim

kozmetik değil ama paylaşmak istedim :))

Son düzenleme:
X