Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çikilop ne güzelmiş hamam şeysi , fes şeklinde kaydirigubbakcemile3güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

güle güle kullanın kızlar cicilerinizi minicim merak ettim bende takma kirpiklrtini taktıktan sona anlatırmsın bşrde resim eklermisin bende düşünüyorum almayı ama takabilicekmiyim becerebilicekmşyi diye düşünüyorum=)

tamam canım , ayağa kalkim yapıştırıp çekip koyarım, şimdi minik bir trafik kazası yaşadımda belim incindi yatmaktayımkaydirigubbakcemile3

24d31qr.jpg

diğeri küçük olmuş büyüttümolumunekankayizsmile

güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

24d31qr.jpg

diğeri küçük olmuş büyüttümolumunekankayizsmile
güle güle kullan canım :)
kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın =))

benden watsondan fa duş jeli aldım yanında bonya lifi hediyeydi :)

yine watsondan lip balm ve aseton aldım =)

birde sanırsam bıyık fln almak için bi icat aldım ama henüz kullanmadım bi bilgim yok :) ilginç bişi :KK70:

ve buda hediye osmanlı hamam setiymiş =) çok otantik duruo =))

içinde kese - vücut yağı - vücut tuzu - sabun wr =)

oh oh ohn güle güle kullan :))))))))) o bıyık alma şeysi ne berbat gözüküo işkence aleti gibi :KK43: denedinmöi canımboshayallersmile:kedi:

güle güle kullan canım :)

oh oh ohn güle güle kullan :))))))))) o bıyık alma şeysi ne berbat gözüküo işkence aleti gibi :KK43: denedinmöi canımboshayallersmile:kedi:

tsk ederim cnm bnm =) işkence aleti gibi evt bayanlar için herşey öyle malesef :)) kıl tüy derdi işkence resmen.. şimdi sizin için denedim çokda kötü diil yaww kafamçokkarıştı

ay kızlar ne güzel şeyler almışsınız valla bayıldım rose angel allık kac no deneyıp resim yükleyebilirmisin bayıldım ya

birde sanırsam bıyık fln almak için bi icat aldım ama henüz kullanmadım bi bilgim yok :) ilginç bişi :KK70:

o bıyık alma şeysini kullanıyorum ben... alıyor cidden, çok da acıtmıyor....
aslında benim canım pektir, kolay kolay acımaz bi yerlerim kaydirigubbakcemile3

hamam setine bayıldııımmmm, ne güzel şey ay o... burda watsons yok ki gidip alışveriş yapim, mersin'e gidicem de öyle... peehhh :umursamaz:

1aydır para biriktiriyorum,muhtemelen ne alacağımı şaşırıp saçma sapan şeyler alcam yaa
liste mi yapsam acepp:1shok:
nars'ın neleri meşhur:kedi:

o bıyık alma şeysini kullanıyorum ben... alıyor cidden, çok da acıtmıyor....
aslında benim canım pektir, kolay kolay acımaz bi yerlerim kaydirigubbakcemile3

hamam setine bayıldııımmmm, ne güzel şey ay o... burda watsons yok ki gidip alışveriş yapim, mersin'e gidicem de öyle... peehhh :umursamaz:

hamam setim watsondan diil cnm :)

magrenta,cafelatte,roseangel,betüş hepiniz güle güle kullanın kızlarr:)opuyorumnanaktan
Tşkrler canım....
güle güle kullan canım swatch yapıp gözlerimizi şenlendircen miiiiii
birde fiyatlarını yazarmısın acebaa ben nasrın türkish delight glosunu çok duyuyorum onu deneyim diom gloss sevmem gerçi :))) bu topik adamı böle yapıo işte

saol canım benim annemizede bakıoz kendimizede :)))))))

denemeden almayın burdaki renkle dudaktaki renk farklı malesef ama rujları sevdim kokusuz:)

saol pirhotcum :))))))

günaydın kızlar iyi sabahlarrrrboshayallersmilebayanssulusmile
swacht yapıcam canım en kısa zamanda canım turkish delight glossu kolay kolay bulunmuor onun yerine aynı renk olan YsL yi verdiler...
rosangel çok çok güzeller , iyi günlerde kullan canım opuyorumnanaktan
cafem ayakkabılar süper , bu babetleri nasıl giyyorsunuz beliniz ağrımıyormu kaydirigubbakcemile3samshlar çok güzel demi , kutuda başka , sürünce başka , üstüne eyeliner de sür ,rengi daha da değişior zemuszemus
magerntam annen güzel günlerde sürsün opuyorumnanaktan
betüşcüm güzel günlerde kullan , goldenrose'u severim, bi terracotası var , harika opuyorumnanaktan

bunları ben aldım , fırçalarım çok yumuş boshayallersmile

1578.jpg

bunları da annem bana almış :asigim:

1611.jpg

Teşekkürler canım sende güle güle kullan cicilerini...
rose angel güle güle kullan cnm.....
Sağol tatlım....
2jb1nyo.jpg

bunlarda benim en son aldıklarım
shiseido kuru saçlar için şampuan
bonacure maskem
olay yüz temizleme sütüm
akat saç köpüğüm ( süper bi köpük)
Canım güle güle kullan aldıklarını....

Canım çok güzeller güle güle kullan...
tamam canım , ayağa kalkim yapıştırıp çekip koyarım, şimdi minik bir trafik kazası yaşadımda belim incindi yatmaktayımkaydirigubbakcemile3

güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
Minim geçmiş olsun bidenem ciddi bişi yoktur umarım ....
ay kızlar ne güzel şeyler almışsınız valla bayıldım rose angel allık kac no deneyıp resim yükleyebilirmisin bayıldım ya
Canım nosu yok adı orgasm die geçio en kısa zamanda swacht yapıcam...
1aydır para biriktiriyorum,muhtemelen ne alacağımı şaşırıp saçma sapan şeyler alcam yaa
liste mi yapsam acepp:1shok:
nars'ın neleri meşhur:kedi:

Canım Nars ın orgasm allığı ve lipglossu Turkish delight glossu meşhur benim bildiklerim en çok satılanlar bunlar çünkü bide Narsın Torrid allığıda süper tavsiye edebileceklerim bunlar...

X