Kontrol varsa eklenir diye dusunuyorumSonucun normal olduğunu söylemeniz biraz rahatlattı beni. Çünkü paramın boşa gittiğini düşünüyordum. Üst dudağa yaklaşık 1.5 alta 0.5 yapıldı.
çarşamba günü tam 1 hafta olacak. O zamana randevu var. Söyleyeceğim o gün. İnşallah biraz rötuş yaparlar
Anladım. Teşekkür ederim. Çarşamba günü kontrolden sonra yine haber veririm. Çok sağolunHayır sonucta ne kadar duzgun yapilirsa yapilsin bazi yerlere daha az olabiliyor kontrollerin hiç birine para vermedim sadece 2.050 tl odedim
Komple bi hissiyat yok ama dudagimın ici dolu dolu onceden dudaksizdim resmbu senmisin
Bibi bella gri tisortlu senmisin sevgitek mi? Gri tisortlu olan dudaklar cok guzel ama digeri sevgitek ise bence olmamış ben begenmedim.Kontrol varsa eklenir diye dusunuyorum
Gri tişörtlü benim ilk sayfada ilk mesajdaki sevgiBibi bella gri tisortlu senmisin sevgitek mi? Gri tisortlu olan dudaklar cok guzel ama digeri sevgitek ise bence olmamış ben begenmedim.
Ben değilim oSevgi tek gei tişörtlü olanmi senin fotograflar. O ise cok güzel olmus.
Olmadı evet. Hepsi gitti resmenBibi bella gri tisortlu senmisin sevgitek mi? Gri tisortlu olan dudaklar cok guzel ama digeri sevgitek ise bence olmamış ben begenmedim.
Yani yamuk demeyelim de asimetrik diyelimYanlız ilk yapılan halide güzel değil pek maalesef yamuk bikere
Ne yapmayi dusunuyosun peki? Kabul etme. Hangi marka kullandilar?Olmadı evet. Hepsi gitti resmen
Markayı söylemişlerdi de unuttum şu an. Yarın kontrol randevum var. Yarın bi gidip görüşeceğim. Yani muhtemelen yapacak bsey yok falan diyecekler uğraşmamak için. Bi daha da bu iğnesizi yaptırmam zaten. Bi de şöyle bsey var. Zannediyorum normal iğnelide 2 ml yaptıraydım çok daha dolgun olurdu dudaklarım. Çünkü başka doktorlarda görüyorum. İiiiiincecik dudağı var kadının. 1 ml ile benim dolgulu halin aynısını yapmışlarNe yapmayi dusunuyosun peki? Kabul etme. Hangi marka kullandilar?
Markayı söylemişlerdi de unuttum şu an. Yarın kontrol randevum var. Yarın bi gidip görüşeceğim. Yani muhtemelen yapacak bsey yok falan diyecekler uğraşmamak için. Bi daha da bu iğnesizi yaptırmam zaten. Bi de şöyle bsey var. Zannediyorum normal iğnelide 2 ml yaptıraydım çok daha dolgun olurdu dudaklarım. Çünkü başka doktorlarda görüyorum. İiiiiincecik dudağı var kadının. 1 ml ile benim dolgulu halin aynısını yapmışlar
2000 tl ucuz değil ki.Ben ilk hali kadar dolgulu da istemiyordum. Bi kısmı ödem oluyor zaten. İneceğini biliyordum ama bu kadar ineceğini tahmin etmemiştim. Eğer yaptırmayı düşünüyorsanız işinin ehli kişilere yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben biraz ucuz olsun diye normal bi güzellik merkezine gittim. 2000 TL direk çöp oldu. Diğer yerde az olurdu ama olurdu yani
Ki zaten 1.2 bile en çoğu dolgularda2000 tl ucuz değil ki.
referanslı yere yaptırmak lazım sanırım.tanımadığımız yere gidince herşey olabilir.Ki zaten 1.2 bile en çoğu dolgulardayani tüpler 1ml 1.2 ml oluyor.
2ml çok aslında ama bu iğnesiz neyse bilemediğimden 2ml az bile gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?