Uygulamadan önce detayları konuştuk tabi. Uygulamadan sonraki halinin yüzde 20-30 u gider zaten demişti. Ama bu kadar gideceğini bilmiyordumHiç yaptırmadım gidişatla ilgili bir fikrim yok fakat uygulamadan hemen sonraki hali hoşmuş. Niye o kadar çabuk söndü acaba. Yaptırdığın yerle görüşmedin mi
Aslında bu da iğneli. Klasik enjektör iğnesiyle değil de daha minik bir kaç tane iğne basınçla basıyor dudağa. Acısız falan da değil yaniIgnesiz dolgu nasil oluyor
Çok şaşırdım epey yok olmuş dudak .Aslında bu da iğneli. Klasik enjektör iğnesiyle değil de daha minik bir kaç tane iğne basınçla basıyor dudağa. Acısız falan da değil yani
Hic duymamistim daha once, ben klasik dolgunyaptirmistim oda hemen eriyor oyle dedikleri gibi 1.5-2 sene kalmiyor tabi kisinin cildiylede cok alakaliAslında bu da iğneli. Klasik enjektör iğnesiyle değil de daha minik bir kaç tane iğne basınçla basıyor dudağa. Acısız falan da değil yani
Kızlar bayağıdır dudak dolgusu düşünüyordum. Perşembe günü yaptırdım. Dudağım küçük olduğu için 2 ml yaptırdım. Zaten çok abartı olsun istemiyordum. Sadece görünür olsun istiyordum. Çünkü normalde hiç yok neredeyse. Bugün 3. günü ve neredeyse hiç kalmadı. İğnesiz dolguydu yaptırdığım. Normal mi şu an ki sonuç? Bir sürü para verdim ve hiç sonuç alamadım.
Resimler sırası ile ;
Yaptırmadan önce
Yaptırdıktan sonra (uygulamadan hemen sonra)
Dün ve
Bugün.
Bu kadar hızlı şişliğin ineceğini düşünmemiştim
İğnesiz dolgu nasil oluyor bide benimde dudağim azdı ama 1.2 yapildi 2ml çok geldi bana ben memnunum şimdilik ilk gunkü gibi tabiki değil ama güzel eskiye göreKızlar bayağıdır dudak dolgusu düşünüyordum. Perşembe günü yaptırdım. Dudağım küçük olduğu için 2 ml yaptırdım. Zaten çok abartı olsun istemiyordum. Sadece görünür olsun istiyordum. Çünkü normalde hiç yok neredeyse. Bugün 3. günü ve neredeyse hiç kalmadı. İğnesiz dolguydu yaptırdığım. Normal mi şu an ki sonuç? Bir sürü para verdim ve hiç sonuç alamadım.
Resimler sırası ile ;
Yaptırmadan önce
Yaptırdıktan sonra (uygulamadan hemen sonra)
Dün ve
Bugün.
Bu kadar hızlı şişliğin ineceğini düşünmemiştim
Bugün bi mesaj attım. Çarşamba günü kontrol randevusu vardı. Onu bekliyordum aslındaÇok şaşırdım epey yok olmuş dudak .
Bu nasıl olur
Son halini atıp doktora sormadiniz mi
6 aya bile razıydım ben amaHic duymamistim daha once, ben klasik dolgunyaptirmistim oda hemen eriyor oyle dedikleri gibi 1.5-2 sene kalmiyor tabi kisinin cildiylede cok alakali
Valla gittiğim yer güzellik merkeziydi. Onlar da demişti yurt dışında iğnesiz dolgu yasaklanmış diye. Sebebi de güzellik merkezlerinde o aletlerle çok güzel işler yapıyorlarmış. Doktorlar da şikayet etmişler işimizi elimizden alıyorlar diye. Böyle demiştiIgnesiz dolguyu burda (yurt disinda) doktorlar yapmiyor guzellik uzmanlari. Bu uygulamada dudak basinc ve de zarar aldigi icin sis oluyor yani inmesi cok normal. Gercek dolgu yaptirin paranizla rezil olmussun hemde dudaginiz zararlanmis.
Başka bi konuda da görmüştüm sizin resimlerinizi. Gayet güzel ve doğal duruyor. Benimki kalmadı ama maalesefİğnesiz dolgu nasil oluyor bide benimde dudağim azdı ama 1.2 yapildi 2ml çok geldi bana ben memnunum şimdilik ilk gunkü gibi tabiki değil ama güzel eskiye göreprofil fotomdanda bakabilirsin
Sadece yaptıracağım merkezleri araştırdım. İğneli iğnesiz farkını pek araştırmamıştım. Çok üstüne düşmedim aslında. Hata yapmışım. 2 ml ine 1900 TL verdimEski hali daha guzelmis dudaginiz deforme olmus resmen
Umarim daha kaliteli bir yerde daha guzelini yaptirirsiniz arastirmismiydiniz
İğnesiz nasil oluyor size nasıl mantikli geldi bide bu içine birsey enjekte edilmeyen dudak nasıl şişsinBaşka bi konuda da görmüştüm sizin resimlerinizi. Gayet güzel ve doğal duruyor. Benimki kalmadı ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?