• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimlerle sağlıklı beslenme :)

geçmiş olsun canım baş ağrısı çok sinir bozucu
ama şimdi güzel bir uyku hiçbişeycik kalmaz :16::16::16:
ama yinede düzensiz bir menü değil
gayet güzel ama en güzeli tostlar canım çekti yaaa:1:

canım gerçekten çok sinir bozucuydu.ilaçta almadım çünkü nedeni belli sonuçta uykusuzluk..uyuyunca geçti..neyse bugün iyiyim teşekkürler :) ama hala regl olamadım sanırım haftaya dr yolları gözüküyor bana.. canın tost çektiyse,bu sabah kendine güzel bir tost yaparsın o zaman :56::34:

Son düzenleme:
$Image-67.webp

Bu ara dökülüyorum.. halsizim.. ve hala regl olamanın verdigi hem duygusal hem fiziksel sıkıntılarım var ve bugün 5 parça çikolata yedim:125::125::125::125::125:(pişman mıyım?hayir telafi edebilirim:) 1 parça hakkım var zaten,sabah ki ara ögünü atlamam bütün dengemi bozdu hadi 2 taneside ara ögünün hakkı olsa yine de 2 tanesi fazla oluyor.1 avuç leblebi de fazladan oldu.yarın 1,5 saat yürüyüş gözüktü bana:8::8: ing çalışmaya şimdi başlıyorum..

bugün yediklerim:
sabah:3 etimekli labne,5 zeytin,domates
ara:yok
ögle:domates çorba,1 dilim ekmek,1/2 tabak taze fasülye(hem ara ögünü atlayıp hem öglen normal yedigimden az olmuş sanki)
ara:1 dilim kek
ara:5 parça çikolata
akşam:labneli kabak(süzme yogurt yerine1,5 kaşık labne kullandım protein niyetine)1 dilim ekmek
ara:1 avuç leblebi

canım gerçekten çok sinir bozucuydu.ilaçta almadım çünkü nedeni belli sonuçta uykusuzluk..uyuyunca geçti..neyse bugün iyiyim teşekkürler :) ama hala regl olamadım sanırım haftaya dr yolları gözüküyor bana.. canın tost çektiyse,bu sabah kendine güzel bir tost yaparsın o zaman :56::34:

tost yapamam h.sonu canım bu hakkımı hafta içi değerlendiriyorum
bir tahlil yapsana canım yaa belki başka bişeydir sebebi:52:

$Image-68.webp

daha önce de yazdıgım gibi çok keyifsizim.bilenler bilir regl olamamak nasıl bir sıkıntıdır.sanki patlamaya hazır bir bomba gibiyim.. cuma günü tahlillerimi yaptırıcam.. bu durumda kilo verebilmiş miyimdir?? bilmiyorum ve hatta sanmıyorum.bunun geçici bi şey oldugu tek bildigim.geçicek.. daha önce nasıl geçtiyse öyle geçicek.. hormonlarımın esiri olmadan bunu atlatıcam.. her tarafım şiş.. ama gecicek.. tekrar herşey normale dönücek..:101::101::101::101:

Dün yediklerim:
sabah:tost,domates,salatalık,zeytin
ögle:peynirli sandiviç
ara:1 dilim kek latte
akşam:hellim salata
ara:2 parça çikolata

yemediklerim:tabiki daha cook çikolata ve ikram edien su böreklerini geri çevirdim :)
iki gündür ing 1 er saat çalıştım.

Eki Görüntüle 1151877

daha önce de yazdıgım gibi çok keyifsizim.bilenler bilir regl olamamak nasıl bir sıkıntıdır.sanki patlamaya hazır bir bomba gibiyim.. cuma günü tahlillerimi yaptırıcam.. bu durumda kilo verebilmiş miyimdir?? bilmiyorum ve hatta sanmıyorum.bunun geçici bi şey oldugu tek bildigim.geçicek.. daha önce nasıl geçtiyse öyle geçicek.. hormonlarımın esiri olmadan bunu atlatıcam.. her tarafım şiş.. ama gecicek.. tekrar herşey normale dönücek..:101::101::101::101:

Dün yediklerim:
sabah:tost,domates,salatalık,zeytin
ögle:peynirli sandiviç
ara:1 dilim kek latte
akşam:hellim salata

yemediklerim:tabiki daha cook çikolata ve ikram edien su böreklerini geri çevirdim :)
iki gündür ing 1 er saat çalıştım.

bence verebilmissindir cunku beslenme duzenini bozmuyosun :) odem icin yesil corbandan yapabilirsin vakti geldi mi bilmiyorum ama hem de daha hafif hissedersin ya da metabolizma cayindan yapsan surekli tatli ihtiyacini bastirir sanki.

bence verebilmissindir cunku beslenme duzenini bozmuyosun :) odem icin yesil corbandan yapabilirsin vakti geldi mi bilmiyorum ama hem de daha hafif hissedersin ya da metabolizma cayindan yapsan surekli tatli ihtiyacini bastirir sanki.

canım benim çok teşekkür ederim güzel yorumuna moral oldu bana.. çok haklısın yarın metabolizma çayı ve yeşil çorba yapıcam :)) benim nasıl aklıma gelmedi harikasın :)):16:

$foto?raf-10.webp

bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek,kaşar,domates,biber
ögle:sandiviç
ara:2 bisküvi
akşam:2 parça çikolata

Bugün çok dengesiz bir menü oldu çünkü çok dengesiz bir gündü.Akşam yemek yemege bile vaktim olmadı..eve de 10 da gelince bu saatte bi şey yemedim.her zaman düzenli bir beslenme olamayabiliyor ve yarın hem yemek yapmaya hem yemek yemege vaktim var iyi ki de..(1,5 saat ing)

$Image-70.webp

Bugün yemek yapıcam deyip ,tembel işi peynir ekmekle geçiştirdim.henüz ing çalışmadım ve pek halim de yok:51:

Bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek,peynir,domates,salatalık,zeytin
ara:1 küçük muz,2 bisküvi
ögle:kepekli tost, ayran
ara:1 küçük elma,10 badem
akşam:2 dilim ekmek,peynir,domates,salatalık,zeytin

Deger verdiklerin seni hep yanlız bırakıyor di mi?Çünkü sana gerçekten deger verenleri görmüyorsun.. Çünkü sana deger vermeyenler senin için daha degerli,digerleri sana nasıl olsa deger veriyor ya..oysa ki çevrenin seni sevenlerle sarılı oldugunu göremeyecek kadar körsün.. şimdi bir daha bak çevrene senin yanında olan ama senin yeterince önemsemedigin kimler varsa gör onları.. işte esas onlar hak ediyorlar deger verilmeyi...

$foto?raf-11.webp

Son düzenleme:
Blog gibi olmus cidden .buraya üye olmadanda takip ettim.cok motive edici.kolay gelsin.inss hedefine kisa sürede ulasirsin..

$Image-71.webp

bugün yediklerim:
sabah:2 dilimkızarmış ekmek,labne,domates,biber,zeytin
ara:1 elma 2 bisküvi
ögle:1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek,4 kaşık çörekotlu tulum peynirli kabak
ara:1 dilim kek,2 bisküvi(bisküvi fazladan oldu)
akşam 1/2 tost(eşimle paylaştık:) latte
ara:1 elma:87 günde bir ilk,akşam yemekten sonra elma yedim)

2 gün olmuş simsimss nerdesin bıraktın mı yoksaaaaa :26: Her gün girip menülerine bakma gibi bir alışkanlığım olduğundan (çünkü çok güzeller :1:) hemen farkettim, umarım diyeti bırakmamışsındır...

Son düzenleme:
2 gün olmuş simsimss nerdesin bıraktın mı yoksaaaaa :26: Her gün girip menülerine bakma gibi bir alışkanlığım olduğundan (çünkü çok güzeller :1:) hemen farkettim, umarım diyeti bırakmamışsındır...

merhabaa esra :)) teşekkür ederim ilgine :)) iki gündür şehir dışındaydım o yüzden pek vakit bulamadım.. sanki beni çagırmışsın gibi oldun,ben de şimdi geldim.. az sonra paylaşıcam ama evdeyken daha iyi oluyor beslenme.. dışarda zorlandım :) sen nasılsın?

Son düzenleme:
$Image-73.webp
yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek,peynir,domates,salatalık
ögle:1/2 peynirli gözleme
ara:1/2 paket eti form
akşam:2 mercimekli börek

dün şehir dışına çıktım ve koşuşturmalı bir gün oldu benim için.. yemekler hep geçiştirmeli oldu.bu 3 gün boyunca akşam protein yemem geekiyordu ama benim seçeneklerim çok kısıtlıydı..

$Image-72.webp

Bugün yediklerim:
sabah:1,5 dilim labneli ekmek,domates,salatalık
ögle:peynirli 1/2 simit
ara:1 dilim ekmek
akşam:peynirli kabak

bu ara hayatım bir koşuşturmacadır gidiyor.. dün güya tahlillerimi yaptırıcaktım ama olmadı.. bazen hiçbir şey veya hiçbir gün planladıgı gibi geçmeyebiliyor.. varsın koşuşturmaca ile geçsin.. saglık olsun huzur oldun yeter ki.. tahlillerim haftaya kaldı.. pazartesi tartılıcam ama pek ümidim yok.. kilo almamışımdır ama verdim mi bilmiyorum?vermediysem de elbet veririm.. ben geldim,buralardayım :)

Son düzenleme:
$foto?raf-12.webp

Bugün sabahta diger çoğu sabah gibi yalnız kahvaltı yaptım..(eskiden yalnızım nasıl olsa diye koyardım tepsiye yerdim yemeklerimi,şimdi özeniyorum kendime, soframa :) bir cumartesimiz var eşimle beraber kahvaltı yapmak için.. o bu sabah kahvaltısını çoktan yaptı ve gitti bile işine.. nedense bugün daha bir dokundu yalnız yedigim lokmalar.. anne karnından beri tek başımayız aslında..neleri başardık tek başımıza.. o kadar zamandır tek başımaysam neden alışamıyorum yalnızlıga.. hayat ve lokmalar paylaştıkça güzel benim için de ondan.. :16:
not:belki şu an o yalnızlıgın tadını çıkar,keyifini çıkar diyenler de vardır :) bu durum zaman zaman keyifli zaman zaman da sıkıcı tıpkı hayat gibi:34:

Son düzenleme:
merhabaa esra :)) teşekkür ederim ilgine :)) iki gündür şehir dışındaydım o yüzden pek vakit bulamadım.. sanki beni çagırmışsın gibi oldun,ben de şimdi geldim.. az sonra paylaşıcam ama evdeyken daha iyi oluyor beslenme.. dışarda zorlandım :) sen nasılsın?

İyiyim canım çok teşekkür ederim :)) Evdeyken gerçekten daha iyi oluyor, ne yemen ne yememen gerektiğini bildiğin için ona göre hazırlıyorsun. Ben ailemin evine gittiğimde bile diyet konusunda zorlanıyorum. Anne tabi o da pastalar börekler yapmazsa içi rahat etmiyor, sanki beni sadece güzel yiyeceklerle mutlu edeceğini sanıyor :)) Onu da anlıyorum, e tabi bu durumda yememek de olmuyor. En iyisi kararınca kırmadan tadımlık yemek... Dışarda ise apayrı bir sorun, gerçekten kimse diyet yapan insanlara göre yemekler yapmıyor dışardaki restoranlarda. Ayarlamak zor oluyor...

Ben de perşembe gecesi biraz kaçırmıştım canım, o yüzden bu hafta kilo veremedim. Ama acelem yok, cumadan beri tam gaz devam ediyorum :16:

$Image-74.webp

Bugün yediklerim:
sabah:2 dilime denk zeytinli ve dereotlu ekmek muffın,peynir,domates,salatalık
ara:1 elma 10 badem
ögle:2 dolma,1 dilime denk ekmek muffin,domates,salatalık
ara:3 bisküvi,1 parça çikolata
akşam:peynir,domates,salatalık

yarın yine iş için şehir dışındayım,düzenim bu ara bi orda bi burda.. ingilizce çalışmalarım da biraz aksadı ama toparlarım :) tahlillerim salı-çarşambaya kaldı.. regl olmadan tartılasım hiç yok:83:

Son düzenleme:
Back
X