Forever livingin Heat lotion diye akıllı hir kremi var migren ataklarini süper kesiyor.eğer etrafındà Forever living üyesi varsa hiç düşünmeden siparis et.sadece migren ağrısı değil her türlü ağrı çok iyi çalışıyor. Eğer tanıdığın yoksa gitti gidiyordum falanda bulabilirsin. Kullanımı biraz farklı migren için. Alırsan mesaj at nasıl kullanacağını yazarım ben sana.
Kod 61 aleovera saf jel içeceği. Forever livingciler her şeyde onu da kullanmaniz gerekli der ama hiç gerek yok. Evet bir çok faydası var özellikle antioksidan olarak ama onsuz dà krem işini görecek.Nette baktım yarın sipariş edeceğim. Migren için kod 61 ile kullanın diyor.Ne demek bu kod 61?
Bende çok çok ileri derecede migren var küçüklüğümden beri. Benim migrenim çok şiddetli ve 48 saat sürüyordu ve ağrıdan kusuyordumda. 4 sene tedavi gördüm şiddetini birazcık azalttı sadece ama malesef gecmiyor bu hastalık. Benim kullandığım migren ilaçlarının yan etkisinde intihara teşebbüs vardı ve küçücük yaşta sebepsiz yere 150 tane ilaç içmistim yoğun bakimda öldüm sonra dirildim. Tabii ilaçları kullanmayı kestik ondan sonra. Migrene 4 senelik tedavi çare olmadı bu elektronik aletmi olacak sanmam. Ağrı kesici bile gecirmiyorken bu bi işe yaramaz bence aksine sana zarar verebilir
Yani işte deselerki afedersin at b*ku sür iyi geliyor ; onu bile deneyecek hale geliyor insan, çekenler biliyor.İnsanın yüzü ağrır mı yaa..Yüzüm ağrıyor. O derece.. :'( Yatakta ağzı yüzü açılmamış küfürler sövüyorum çektiğim ağrıya ..
Bunu bilmiyorum ama hacamat migrene iyi geliyor diye duydum. Ben de migren hastasıyım ama ilaçlar idare ediyor senin kadar kötü değil durumum :) hacamat ı bir dene istersen bişey kaybetmezsin :)
Özellikle migrenden çeken hanımlar..Resimdeki aleti aliexpress ten sipariş etmeyi düşünüyorum.Fiyatı da öyle yüksek değil.Hiç böyle bişey alıp da fayda gören oldu mu aranızda? Vallahi beni bu migren öldürecek.İş güç yapamaz oldum.İlaç da fayda etmez oldu.
Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Böyle şeyler sakin kullanmayın. Ama bi yöntem biliyorum. Biraz karabiberi iki tane pamuğa dokeceksin. Üstüne limon kolanyasi döküp sakaklarina koyup bi yazmayla sar. Evet biraz yakacak ama beklet. İnşallah sifa olur. Eğer ise yararsa bana yaz..
botox denediniz mi?Ürün Eye Massager diye geçiyor.Özel doktorlara bile gittim.Bir tomar ilaç veriyor.Mr dı tomografiydi vallahi aşındırmadık kapı bırakmadım.Eşim artık napacağını da şaşırdı adam.Böyle bir cihaz bulmuş.Acaba işe yarar mı diye belki alan olmuştur bi sizlere danışayım dedim bende.
Benimde migrenim var. Ve bu karabiber, kolonya ikilisi bende gerçekten işe yarıyor. önceden bilmiyordum ortalama 3 gün kadar sürüyordu ağrısı, ilaç falan işe yaramıyordu hiç. şimdi bu şifayı uyguluyorum, Şükürler olsun Rabbim derman oluyor,yarım saate bir şey kalmıyor. ama ağrı dindikten sonra gözlerim acıyor, sende de öyle oluyor mu, yoksa bana alerji falan mı oluyor
Bende olmuyor cunku hic denemedim migrenim yok. Ama ablana yapmiatim onda ise yariyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?