Resimdeki gibi bir cihaz alıp fayda gören var mı?

Nette baktım yarın sipariş edeceğim. Migren için kod 61 ile kullanın diyor.Ne demek bu kod 61?

Nette baktım yarın sipariş edeceğim. Migren için kod 61 ile kullanın diyor.Ne demek bu kod 61?
Kod 61 aleovera saf jel içeceği. Forever livingciler her şeyde onu da kullanmaniz gerekli der ama hiç gerek yok. Evet bir çok faydası var özellikle antioksidan olarak ama onsuz dà krem işini görecek.

Bende çok çok ileri derecede migren var küçüklüğümden beri. Benim migrenim çok şiddetli ve 48 saat sürüyordu ve ağrıdan kusuyordumda. 4 sene tedavi gördüm şiddetini birazcık azalttı sadece ama malesef gecmiyor bu hastalık. Benim kullandığım migren ilaçlarının yan etkisinde intihara teşebbüs vardı ve küçücük yaşta sebepsiz yere 150 tane ilaç içmistim yoğun bakimda öldüm sonra dirildim. Tabii ilaçları kullanmayı kestik ondan sonra. Migrene 4 senelik tedavi çare olmadı bu elektronik aletmi olacak sanmam. Ağrı kesici bile gecirmiyorken bu bi işe yaramaz bence aksine sana zarar verebilir

Yani işte deselerki afedersin at b*ku sür iyi geliyor ; onu bile deneyecek hale geliyor insan, çekenler biliyor.İnsanın yüzü ağrır mı yaa..Yüzüm ağrıyor. O derece.. :'( Yatakta ağzı yüzü açılmamış küfürler sövüyorum çektiğim ağrıya ..

Bunu kafanıza mı takacaksınız? Ben olsam kafama hayatta böyle bir alet takmam. Hassas yer. Bence siz de güvenmeyin.

Ah canım yaa bilmezmiyim çekenler bilir bu migreni dediğin gibi.. Rabbim yardimcimiz olsun derdi veren Allahım dermanida versin inşallah. . Benim ki eskisi kadar şiddeti cok aşırı değil eskide ki dediğim gibi 48 saat surmeler kafamı duvarlara vurmam olsun agridan kusmam bayilmam küçücük çocuk bide bünye neki valla.. ama şimdide tuttum mu ne yapsam faydasiz doğru hastaneye igne olmaya yoksa geçmiyor bıktım bende valla canımdan bezdim insanı günlük hayatından mahrum bırakıyor Robot gibi oluyorsun sadece o ağrıyı cekiyorsun öyle ki ağrıdan kimildayamiyorsn öldürmüyorda ama ölüyorm diyorsun

Akapunktur denediniz mi cok fayda goreceginize inaniyorum.

Ali expressten aldigin çin mali ya kafani yakar yada elektrik carpar. Migrenin baska nedenleri olabilir tansiyon, omurga kemiklerinde disk kaymasi vs veya boyunda. Hormonal sorunlar. Yani bence bu tur seyleri arastirip doktoruna danis derim. Kafana elektrikli bi cizah takman ne kadar mantikli bilemedim

Ay hala kaldimi ya bu kafalardan tip migrene care bulamiyor,he bu uc kurusluk alet kokten cozecek yapmayin lutfen

bende de migren var üstelik hamileyim, bir ay kadar önce öyle bir ağrı tuttu ki yatakta yatarken sanırım bayıldım ağrıdan hatırlamıyorum..kendıme geldiğimde ağrı bıçak gibi kesilmişti...ilaçta kullanamıyorum hoş kullansan daha beter bünye onlarada alışıyor ve herseferınde daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalıyorusun peynir kafein çikolata gibi yiyecekler migrenı tetikliyor.. vücudu sıcak suyla yıkayıp başa soğuk kompleks yapınca benımkı hafifliyor..
aslında hayatını tamamen düzene sokman lazım atak başlamadan önlemek en iyisi..stresten öfkeden uzak durmak, günlük egzersız yapmak bol su içmek hobiler edinmek bunlar migreni önleyen şeyler..çünkü başlayınca önü alınmıyor önlemek en iyisi...ben bu baş belasının ne illet bişey olduğunu bildiğmden rabbimden herkeze şifa diliyorum canım sanada tabi

akupunktur yaptırdınız mı?

Bunu bilmiyorum ama hacamat migrene iyi geliyor diye duydum. Ben de migren hastasıyım ama ilaçlar idare ediyor senin kadar kötü değil durumum :) hacamat ı bir dene istersen bişey kaybetmezsin :)

Kullanırsanız bize de haber verin lütfen. Çocukluğumdan beri migren hastasıyım ben de..

migrenin baslica sebeplerinden biri kansizlik veya demir eksikligi.suyu az tuketmek yine bas agrisi yapiyo.tanidigim biri yillardir bas agrisi cekti.gittigi tum hastane doktor migren diyip gonderiyodu.en son istanblda bir doktora gitti kan degerlerine bakildi ve tamamen kansizlikdan demir eksikliginden oldugu anlasildi.pekmez takviyesi kan ilaclari derken simdi agridan eser kalmadi

Benimde migrenim var. Ve bu karabiber, kolonya ikilisi bende gerçekten işe yarıyor. önceden bilmiyordum ortalama 3 gün kadar sürüyordu ağrısı, ilaç falan işe yaramıyordu hiç. şimdi bu şifayı uyguluyorum, Şükürler olsun Rabbim derman oluyor,yarım saate bir şey kalmıyor. ama ağrı dindikten sonra gözlerim acıyor, sende de öyle oluyor mu, yoksa bana alerji falan mı oluyor

Migren ameliyatiyla iyilesen bir arkadasim var.dr. cetin duygu ya ameliyat oldu.cok memnun.baska bir arkadasimda ameliyat olmadi cesaret edemedi.botoks yaptirdi ayni doktora 6ay etkili sonra tekrarlamak lazimmis dedi.bi arastirin isterseniz

botox denediniz mi?

Bende olmuyor cunku hic denemedim migrenim yok. Ama ablana yapmiatim onda ise yariyor..

Bende olmuyor cunku hic denemedim migrenim yok. Ama ablana yapmiatim onda ise yariyor..

Anladım, ama yinede çok sağol burdan birilerine şifa olur inşallah.

Birde bu konuyla alakasız ama dün akşamki konuya gel,Mutfak rafında bulunan yazıyla alakalı yeni resim paylaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…