Resimdeki gibi bir cihaz alıp fayda gören var mı?

Anladım, ama yinede çok sağol burdan birilerine şifa olur inşallah.

Birde bu konuyla alakasız ama dün akşamki konuya gel,Mutfak rafında bulunan yazıyla alakalı yeni resim paylaştı

Aynen insallah. Konu sahibi de yapmıştı dun gece sifa oldu mu acaba.
Ayrıca baktim o konuya )))

Değerli hanımlar..Karabiberli kolonyalı pamuk işe yarıyor.Tamamen geçmedi ama %75 hafifledi de şimdi mutfakta yemek yapıyorum. Bilgece Allah senden razı olsun kardeşim.Allah hiç sağlık sorunu vermesin ne sana ne burdaki kimseye.

▪Botoks hiç yaptırmadım onu denemeyi düşünüyorum.

▪Dahiliye de tüm testleri yaptırdım kansızlık pek yok bende.Ayrıca çocukluğumdan bu yana günde 3 litre suyu rahat içerim.Sokağa çıkarken cam matara taşıyorum o derece.Dehidrasyona bağlı baş ağrısı değil yani.

▪Hacamat konusunu da araştıracağım ama bunu nerde yapıyorlarmış?Beni aydınlatın lütfen.

▪ Bu eye massager denen aleti almadım henüz.Ama ülkemizde de satılıyormuş.Yani benim de henüz işe yarayıp yaramadığına dair bir fikrim yok.

▪ Diğer migrenli arkadaşlarıma limonlu Türk kahvesini de öneririm.Ayrıca gece yastığıma biraz lavanta yağı damlattım.Psikolojik olarak iyi geliyor.Lavanta kokusu rahatlatıyor. (Bu bilgiyi internetten edindim)

▪Çin yağı ile de baş ve boynuma sabah masaj yaptım.Gözlerinize değdirmemeye dikkat edin yapacaksanız.Evet rahatlatıyor.

Cok sevindim yaa. Cok guzel haber. Rabbim kimseye saglik sorunu vermesin insallah; )

Hacamat yapan tıbbi merkezler var sonuçta kan var işin içinde o yüzden temiz bi yer bulun. Bulunduğunuz ile göre netten bir araştırma yapın belki çıkar bir yerler :)

Gecen akşam haberlerde kaş kaldırma ameliyatının migreni tedavi ettiğini anlatıyordu. Bence bunu da bir ararım. Ufak bir operasyon ile kurtulabilirsiniz belki

Bunu migren vurdugunda mi uyguluyorsunuz? Ben de yer yer migrenden cok cekiyorum. Bu biraz olsun hafifletir mi?

Bunu migren vurdugunda mi uyguluyorsunuz? Ben de yer yer migrenden cok cekiyorum. Bu biraz olsun hafifletir mi?

Tabiki cok ise yariyor. Benim ablami migreni var. Ve bir gun berbat durumdaydi. Ben de bir yerden duymustum bunu ve uyguladik gecti cok sukur. Migren baslayinca yapın. .

Midenize baktirdiniz mı?

Ben hem midemden hastayim hemde migren baslangici var sanirim.Mideyle migrenin iliskisi nedir acaba?
Mide kaynaklı olduğuna dair bir yazı okumuştum. Migreni olan birçok kişiden de yediklerine bağlı olarak ağrı olduğunu duydum. Birçok doktor kabul etmiyor ama bunu. Bence dikkate değer.

şkerli yağlı kızartma fılan yeme,özellikler şeker,bendede var,şekerli yemez isem sorun çıkmıyor,haaa bırde gerilmezsem,gerildiğim an önce mideme,sonra başıma vuruyor

Mide kaynaklı olduğuna dair bir yazı okumuştum. Migreni olan birçok kişiden de yediklerine bağlı olarak ağrı olduğunu duydum. Birçok doktor kabul etmiyor ama bunu. Bence dikkate değer.
istediklerı kadar kabul etmesınler,tabıkı yıyecekden,öle olmasa,ramazan ayında oruç tutan bır çok mıgrenlı sık sık atak geçirmezzz,şahsım da dahıl

Hımm o cin mali şeyi alıp takacak cesaretinin olmasi çok etkileyici..

Şuan sizden duydum ve gayet mantikli geldi.Migrenin ataklar halinde geldigi goz onunde bulundurulursa cok cok mantikl.

Şuan sizden duydum ve gayet mantikli geldi.Migrenin ataklar halinde geldigi goz onunde bulundurulursa cok cok mantikl.
Ben de mide kaynaklı olduğunu duydum. Ve öyle de düşünüyorum. Yani beni en çok stres ve yediklerim etkiliyor sanırım.

Zaten migren atağında mide ağrısı/mide bulantısı da oluyor bazı kişilerde. Ve eğer çok şiddetliyse, midedekilerin tamamı kusulunca rahatlıyor insan, baş ağrısı da geçiyor.

Öyle olduğunda ben kusmaya çalışıyorum özellikle.

Babaannem yapardı evet çok etkilidir..

Hatta boğaz ağrısına karşı aynı şekilde boğaza da sarılıyor..:)

Dogrusu ben saglikli beslenen bir insanim. 10 yili askin bir suredir de bu rutinde devam ediyorum. Seker hayatimda yok gibi, hatta tuz bile yok desem yeridir. Gazli icecekler olsun, fastfood olsun 10 yildan fazladir tuketmedim. Sadece su iciyorum. Hamur isi ise cok nadir ayda bir olursa bir parca. Yemeklerimde sacla bile mideme iyi gelmedigi icin salca kullanmayan bir insanim. Kahve tuketmem, cay sadece yesil cay. Duzenli olarak sporda yapiyorum. Fakat sekerli ve asiri yagli yemenin bas agrisini azdirdigini ben de duymustum.

Ben dikkat ediyorum ama yine de migrenim var bildim bileli. 9 yasindan beri var. Allah'a sukur cok sIk degil ama ayda bir vuruyor. Benimki sanirim stresten oluyor. Yoksa yemek ile alakasi yok bende bence. Ama bundan sonra daha dikkat ederim.

Bende mesela alerjik bunyem var ; hazir gidalara karsi alerjim var.Mesela cikolota yedigim zaman cok fena oluyorum.Bende kusmaya calisiyorum ama kusamiyorum

Peki alerjiniz olabilir mi?

O ne gii bendede migren var belli periyodlarda olur ikigün geçmez ama bunu hiç düzünmedim dua et ya bos bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…