• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları resimdeki dolaplardan hangisini tercih etmeliyim

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
kızlar bu modeller hk.yorum yapabilir misiniz bi dolap almam lazım ama karar veremiyorum

Eklentiler

• $47_kucuk.jpg
    $47_kucuk.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 94
  • $caplonbaa tek kapılı.jpg
    $caplonbaa tek kapılı.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $caplonbaa.jpg
    $caplonbaa.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $caplonbaa kakule şifonyer.jpg
    $caplonbaa kakule şifonyer.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 56
ben ortadakini (sıraya koyarsak 3.sünü) çok beğendim. küçük bebek eşyaları için daha kullanışlı ve şık gibi geldi bana. eğer askılı dolap düşünürsen de 1.si güzel.

bence 1 veya 2..tamam çocuk için ama her zaman sade şeyler hoş oluyo istersen sticker falan yapıştırır daha sonra da çıkarır kulllanırsın geçici bir şey olmasın çocuklar büyüdükçe istemiyo bazen

bence 1. çünkü askılı bişey lazım bebeğinizin kıyafetlerini asmanız gerekebilir,daha düzenli.boş olan raflarada saklama kutularından koyarsınız,hem derli toplu durur.

aslında ben de 3.yü daha çok beğendim dolabın kaliteside iyi ilk 3 caploonba marka 3.nün fiyatı peşinde 600tl bana biraz çok gibi de geliyo.ebatları 127 yükseklik 112 genişlik yani baya bi büyük de aslında.ama tabi yüksek dolap daha az yer kaplaması açısından daha avantajlı gibi.ama bu geniş daha çok yer kaplayacak.zaten yerim dar :26:

1 numara sade ve çok şık 3 numARA çilek bizde çilek safari kullaanıyoruz çok kullanışlı ve kalitreeli

peki bu resimdekine ne dersiniz.
ama tam da resimdeki gibi değil heryeri beyaz olacak kupları mavi olacak o cam yeri de kapalı diğer tarafı gibi düz olacak.
bir de aldığım beşiğin resmini atıyorum beşik beyaz olduğu için alacağım dolabın beşikle uyumu da önemli.bi de üstüne takım olacak şekilde sticker. ne dersiniz. $beşiğimiz.jpg Eki Görüntüle 164640 $beşiğimiz.jpg Eki Görüntüle 164640

ilkresimlerden 1 ve 2 çok güzel özellikle sade olması açısından ama yetersiz sanki. bide askıyada ihtiyaç oluyor. 3. olan çileğin dolabını görsel olarak pek beğenmiyorum ben doğrusu. Sonuç olarak bence en güzeli ve içine alacaklarına bakarsan en uygun olan en son yayınladığın.
Güzel günlerde kullanın inşallah :emir_bebek:

teşekkürler fikir için ben de sonuncunun daha kullanışlı olacağı kanısındayım aynı zamanda fiyatı da diğerlerine göre daha uygun. peki yeterli olur mu ki acaba.bi de 4-5 yıl sonra genç odasına geçtiğimizde bu dolabı başka amaçlı da kullanabilirim diye düşünyorum

bence okadar para vericeksiniz almışken 3 kapılı sade bir dolap alın ki uzun yıllar kullanabilsin ilerde beşiğin yerine tek kişilik baza ve yanına ona uygun çalışma masası komodin vb alırsınız ama dolaba iki kere para vermemiş olursunuz

ben 1. diyorum cunku daha genis daha kullanisli gorunuyor.
aski kullanabilirsiniz.
ayrica acik olan yerlere de krem, oyuncak, masal kitabi, fotograf vs. falan ne isterseniz koyabilirsiniz guzel durur.
her zaman en genisini ve en cok esya alabilecek kapasite olanini alin derim!
bu kriterlere en cok 1. uyuyo, 3. de disarda raf olmadigi icin ve de renkli oldugu icin es geciyorum...

Back