Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok kapali hic dekoltesi yok.Kuzenimin düğünü var böyle bi abiye gördüm ve denedim sizce nasıl olmuş yorumlarınız bekliyorum ben bunun kırmızı rengini yada fuşya rengini düşünüyorum Eki Görüntüle 2035379 Eki Görüntüle 2035380
cok tatli ama karnin az sis gibu durmus benceKuzenimin düğünü var böyle bi abiye gördüm ve denedim sizce nasıl olmuş yorumlarınız bekliyorum ben bunun kırmızı rengini yada fuşya rengini düşünüyorum Eki Görüntüle 2035379 Eki Görüntüle 2035380
en banada öyle geldi sanki hamile gibi durmuşcok tatli ama karnin az sis gibu durmus bence
ewt fotoda oyle ama bide birdaha deneyip yakiniznzdan birine gosterin foto yanilticu olabiliyorayn
en banada öyle geldi sanki hamile gibi durmuş
doğru söyluyorsunuzewt fotoda oyle ama bide birdaha deneyip yakiniznzdan birine gosterin foto yanilticu olabiliyor
tşkkür ederim bende kararsız kaldım zatenElbise çok demode ve itici kusura bakma. Mis gibi fiziğin var, güzel şeyler bekliyorum :)
kumaş çok kalın o kadar kalın ki içinde tül ve astar var taşımasıda dert aslında bu 38 beden ve 38 bedede başlıyormuşş mankendekide 38 beden işin ilginç tarafı mankendekini arkadan penslemişler toplu iğneyle ve öyle bi vücut yokBuna incecik vucut lazim incecik bel A4 kagidi misali
Mankendeki gibi
Yoksa kisiyi agsa ceker...
Bence çok yanlış seçim çünkü altı. Pileli balık tarzı begenmelisn seni şişman göstermiş buKuzenimin düğünü var böyle bi abiye gördüm ve denedim sizce nasıl olmuş yorumlarınız bekliyorum ben bunun kırmızı rengini yada fuşya rengini düşünüyorum Eki Görüntüle 2035379 Eki Görüntüle 2035380