TUBATUANA Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2010 112 2 96 39 İzmir 22 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi TUBATUANA #1 kızlar bikaç foto daha yüklemek istiyorum ama yükleyemedim (75 m2 sığan mutluluk) önceden yüklediğim resimler çıkıyo sürekli eklenti ekle diyorum aynı resimleri yüklüyo sinir oldum yardımcı olursanız çok sevinirim bi akıl verin lütfen...
kızlar bikaç foto daha yüklemek istiyorum ama yükleyemedim (75 m2 sığan mutluluk) önceden yüklediğim resimler çıkıyo sürekli eklenti ekle diyorum aynı resimleri yüklüyo sinir oldum yardımcı olursanız çok sevinirim bi akıl verin lütfen...
ebrutolga FByiÇekemynAntenBağlatsın Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 4.561 18 66 İstanbul 22 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi TUBATUANA #2 Canım eklenti ekle dediğin zaman çıkan ekrandan yukarda dosya ekleye basıyormusun? Çünkü sadece eklenti ekle dersen önceden yüklediklerin çıkıyor..
Canım eklenti ekle dediğin zaman çıkan ekrandan yukarda dosya ekleye basıyormusun? Çünkü sadece eklenti ekle dersen önceden yüklediklerin çıkıyor..