- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
Ya çok güzeller,çok çok güzeller bayıldım.Ne kusuru hep atın hatta :)
Eki Görüntüle 2178589 Eki Görüntüle 2178590 Eki Görüntüle 2178591 Eki Görüntüle 2178592 Eki Görüntüle 2178593 Eki Görüntüle 2178594 Eki Görüntüle 2178595 Bunlarda benden olsun, umarım güzel bir istek kazandırırız konu sahibi size
Çooook teşekkür ederim. Sonda ki abla ile ifşa oldukSaygıyla eğilirim
Hepsi birbirinden şahane.
Hele sondaki çekici ablanın kıyafetindeki o kumaş hissi filan süper olmuş ya. Ellerine sağlık
Çooook teşekkür ederim. Sonda ki abla ile ifşa olduk
Otoportrem yaniolsun paylaşmaya değer.
3 tane daha yollayayım, yine hepsi kafadan sallamasyonlar:
Eki Görüntüle 2178596
Eki Görüntüle 2178597
Eki Görüntüle 2178598
Ne kadar yoğun renkler. Heyecanlandırdı <3
Fazladan renk basmazsam zaten mümkün değil huzurlu olamıyorum, şeyini çıkarmam lazım yani, illa fıstıki yeşiline kadar pazar yeri gibi resimler olmak zorunda benim elimden çıkacaksa
Teşekkür ederim ^_^
Oooh biraz da mor, şurdan da turuncuuuuğ diye diyeben bakarken enteresan bir tatmin yaşadım, bilhassa yeşil saçlı mor elbiseli hanım kızın şımarıklığı dikkatimi çekti:)
Vandaykk kahverengisi ile bezenmiş bir dağ, şurası çok renksiz kaldı yapıştır şeker pembesini, yok yav çok boş kaldı şuraları oranj olsun, oranj olmuşken limon sarısı da olsun, o çalılar kırmızı olsun, şuraya da bi uzaylı çizelim heeh, normal insan gibi görünmesin gözünü büyüt ağzını yamult, tenini mavi yap, yok olmadı xmendeki Mistik'e benzedi, en iyisi mor yap derken kaç çeşit tüpte ne kadar boya varsa sıvamışım
Öyle absürdlükler ( iyi anlamda ) insana hem bakarken hem yaparken enteresan bir haz veriyor demekki.. öfkeliyken, stresliyken bir şeyleri çatır çatır kırma zevkine veya hamur gibi yumuşak bir yapıyı avuçta çılgınca sıkma zevkine benzeyen tarzda..(inşaallah şiddet eğilimim yoktur, yazarken ürktüm )
Ben de 10-11 yaşlarında (18 sene önce) internetten kız giydirme oyunları oynarken ( itiraf edeyim bazen hala oynuyorum ... ) mankenleri en olmadık şekilde giydirdiğim zaman oyundan zevk alıyordum. Piremses yapmak çok sıkıcıydı.
anlıyorum sizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?