Resim Yapanlar Bir Bakabilir Mi?

Sizin konularınızın bazılarında güzel sanatlara girmek istediginizi hatirliyorum. Denedinizmi?

Yokuspokus Ne güzel renkler bunlar,ne cıvıl cıvıl renkler... Bayıldım,bayıldım. Yaşlanmazsınız siz. Ay bir nazar boncuğu da koyayım nazar değmesin

Teşekkür ederim ^_^

Sizin konularınızın bazılarında güzel sanatlara girmek istediginizi hatirliyorum. Denedinizmi?

Denemedim, istiyorum-hedef koydum; arada gaza da geliyorum ama kendimi de tanıyorum, sıkılır atarım aylarca "Sanatım gelmedi naapim" diye şımarır otururum, bazen şevk gelir geçerim başına bu kez işim çoğalıverir, çocuktu-annemdi eşimdi. Resim konusunda çok kafama buyruk bir ritmim var + okul için o yeterlilik ve imkanda değilim henüz, çocuk az daha büyür, o sırada daha gelişirim ittire kaktıra, tek seferde girerim diyorum. Deneyip olmazsa kırılırım gibi geliyor. (Kaçıyorum belki de bilmiyorum)

Merhaba resim yapmayı ben de çok severim ,ortaokul ve lisede çok yapardım ,açıkcası yeteneğin de lazım olduğunu düşünüyorum.
Ama en önemlisi durmadan pratik yapmak ve en zoru sulu boya bence.Ben mesela yıllardır yapmaya yapmaya körelmişim.Bu konuyu görünce mutlu oldum akşam resim yapıcam : )
Dediğim gibi kursa gitmenize bile gerek yok bence ,internette çok güzel videolar ve örnekler var ,önce basit şeyleri çizmeye çalışırsınız,sonra karakalem yaparsınız,sonra kuru boya,guaj derken yağlıboya oluverir : )

Selamlar tekrardan
Sizlerle paylasmistim niyetimi,sağolun hepinizin dedikleri de beni şevke getirdi.
Konuyu açtiktan 1 ay sonra basladim yavastan.2 aydir üniversitenin kursuna gidiyorum.Sizlerle yaptiğim 2 resmi paylasayim dedim.Çok birsey değil ama benim gibi eline ömründe firca almamis biri icin buyuk birsey.Devam da edicem.Hepinize tesekkurler

Daha olur senden, başlangıç için gayet hoşlar Aljinat; çöp adam çizemem diyen kimleri gördü bu gözler, şimdi beni solladılar. Yapamam diyenden korkarım, yapamam diyordun bak nasıl geliyorsun gümbür gümbür. Salıncaktaki kızın güneşine bayıldım renk tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…